De ziel in het licht van haar hogere auralagen
Afbeelding van De ziel in het licht van haar hogere auralagen
Afbeelding van De ziel in het licht van haar hogere auralagen

De ziel in het licht van haar hogere auralagen

Annemiek Douw zet in dit boek haar persoonlijke werkwijze als therapeut uiteen. Ze kwam tot de ontdekking dat er naast de zeven auralagen waar ze aanvankelijk in werkte, een nog breder spectrum was waarin ze schouwen en spiritueel opereren mocht. Ze beschrijft de verschillende lagen aan de hand van cases uit haar eigen praktijk

€ 22,95  Omschrijving

  ir Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach, paranormaal therapeut en medium heeft opgedaan. Ze maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Daarbij wordt ze terzijde gestaan door haar eigen gidsen, de gidsen van haar cliënten, hun overleden dierbaren en (aarts)engelen en andere lichtwezens.
  Ze kwam tot de ontdekking dat er naast de zeven auralagen waar ze aanvankelijk in werkte, een nog breder spectrum was waarin ze schouwen en spiritueel opereren mocht.
  In dit boek beschrijft Annemiek de 21 verschillende auralagen die zij leerde onderscheiden. Daarnaast toont ze aan de hand van diverse cases uit haar praktijk welke problemen zich voor kunnen doen in de auralagen en hoe dit zich uit als menselijke problemen en ziektes. Ook haar aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthema’s laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld.

  Annemiek hoopt dat dit boek mensen nieuwe inzichten brengt als het gaat om het leven en zijn moeilijkheden en beschrijft oplossingsrichtingen die je als lezer zelf ook kunt toepassen. Daarom staan er, behalve een uitleg over de verschillende lagen en illustratieve cases, ook diverse oefeningen in dit boek. De aanpak is helder, kordaat en diepgaand, waarbij haar technische achtergrond gezorgd heeft voor een stevige aardse laag, zodat het nergens zweverig wordt.
  Annemiek Douw is vooral in de eerste plaats een Lichtwerker, die als doel heeft zoveel mogelijk het Licht te verspreiden en mensen te helpen helen. Zo nodigt ze hen uit ook naar hun ziel te gaan leven en zelf hun eigen Licht in de wereld te zetten. Soms moet daarvoor helaas eerst nog wat ballast uit het verleden opgeruimd worden. Met dit boek laat zij zien hoe dit ook op een zachte, speelse en liefdevolle wijze kan.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's325 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurAnnemiek Douw
  Korte levensbeschrijving

  ir Annemiek Douw (1966) is naast management coach werkzaam als medium, paranormaal therapeut en lichtwerker. Oorspronkelijk werkte ze in het bedrijfsleven waar ze onder meer medewerkers en teams begeleidde in hun ontwikkeling, coachte en trainingen gaf. Daarna volgde ze de opleiding tot paranormaal therapeut aan de ANZN en maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Doordat zijzelf langdurig ziek werd, ontdekte ze dat een probleem dat zich lichamelijk, emotioneel of psychisch uit, vaak zijn oorsprong heeft op een nog ander niveau. Die niveaus vond zij onder andere terug in een aantal ‘nieuwe’ auralagen die nog niet eerder gedocumenteerd werden en waarin ze sindsdien schouwen en spiritueel opereren mocht.

  Verschijningsdatum2011-01-30

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-275-5
  EAN nummer
  9789089542755
  Auteur
  Annemiek Douw