Drager van SterrenVuur
Afbeelding van Drager van SterrenVuur
Afbeelding van Drager van SterrenVuur

Drager van SterrenVuur

Cór vius, een Afstammeling, is een man met het hart in beide werelden, voor en achter de sluier. Hij kreeg een missie: het verslaan van de Doemer. Het lot van vrouwe Fialynn en het land ligt in zijn handen. Het verhaal roept een magische sfeer op en geeft een gevoel van thuiskomen.

€ 24,95  Omschrijving

  Dit is een verhaal uit de oude tijden. Een tijd waarin oude religiën, legendes en sprookjes samen met de mensen bestaan. Een groen eiland waar de mensen respect hebben voor Moeder Aarde en de wezens achter de sluier. Dit is het land waar de negen kinderen met hun draak opgroeiden. Hier waakt en beschermt de Witte Weefster in samenwerking met de andere krachten van de natuur. Zij weeft de draden van het lot en zorgt voor het land. De mensen houden van dit land waar ze soms speciale ontmoetingen hebben met de elfen, totemdieren, gidsen, krachtdieren en andere geheimzinnige wezens.

  In dit bijzondere fantasyverhaal brengt Natasja Eijskoot de saga DrakenSter tot leven. Cór vius, een Afstammeling, kwam op de wereld met grote krachten. Hij is een man met het hart in beide werelden, zijn verlangen wordt steeds groter naar het leven achter de sluier. Hij kreeg een missie: het verslaan van de Doemer, een afvallige Diener en zijn aanhang. Het lot van vrouwe Fialynn en het land lag in zijn handen. De meester van de Orde, de druïde die alleen traditioneel wil werken, moet dat in samenwerking doen met druïde Aidan die juist spiritueel onafhankelijk wil zijn. De Doemer weet Cór vius juist in zijn zwakke punt te treffen: de liefde, en het is ook weer de liefde, groots en bijna onbereikbaar, die hem moet redden.
  De beschrijvingen van een lange reis vol gevaren en oude herinneringen van Cór vius en zijn gezelschap zijn meeslepend en vloeiend verteld. Natasja Eijskoot weet deze wereld met verve neer te zetten. Het verhaal roept een magische sfeer op en geeft een gevoel van thuiskomen.

  Dragervansterrenvuur_Inkijk.pdf

  Formaat140 x 210 mm
  Aantal pagina's545 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurNatasja Eijskoot
  Korte levensbeschrijving

  Ik zag als kind aura’s en voelde heel veel emoties van mensen. Ik had heel veel vragen en leerde gaande weg zelf. Voor mij was dat ook een eenzaam pad. Ik wist dat er meer was dan wat de volwassenen mij voorschotelden. Kinderen van mijn leeftijd vonden mij stil en anders. Oude verhalen speelden er in mijn hoofd af en als kind was ik altijd op zoek naar elfen, kabouters en natuurgeesten.

  Ik wilde lezen en leren en zocht kennis in sprookjes, sagen en mythes. Ik wist dat er meer zat achter de opgeslagen oude volkswijsheden. Verhalen van onze voorouders. Verhalen die verstopt, vernietigd of verdraaid waren. Ik leerde over verdwenen beschavingen en oude volkeren. Mijn passie om te schrijven komt daar vandaan, evenals mijn passie om te schilderen, gitaar te spelen en te reizen naar de oude krachtplaatsen van Europa.

  Ik ben moeder van een dochter en zoon. De liefde voor verhalen schrijven werd steeds sterker. Nadat ik een bijna-doodervaring heb meegemaakt samen met mijn zoontje, en zelfs daarna met heftige gezondheidsproblemen moest kampen, wist ik dat dit verhaal geschreven wilde worden. Het schrijven ging vanzelf en ik heb de reis in Ierland gemaakt van de hoofdpersonen van mijn verhaal en zag hen hun natuurlijk en spirituele leven leiden. Ik bezocht de plaatsen die ik al had beschreven. Ik wandelde daar in dat groene mystieke land, de grote heuvel doemde voor mij op. Ik hoorde de raaf roepen terwijl ik tussen de fraai bewerkte dolmen door liep. Ik voelde mij thuis.

  Verschijningsdatum2011-04-12

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-279-3
  EAN nummer
  9789089542793
  Auteur
  Natasja Eijskoot