Echo uit het verleden
Afbeelding van Echo uit het verleden
Afbeelding van Echo uit het verleden

Echo uit het verleden

Meeslepende misdaadroman van schrijversduo Jara Lee met bizarre gebeurtenissen en zorgvuldig opgebouwde spanning.

€ 24,95  Omschrijving

  Ilse voelde twee handen om haar keel. Het moest haar vader zijn, die ze papa moest noemen. Hij wilde vast weer vieze spelletjes met haar doen. Ze deed haar benen bij elkaar, schrok wakker en ze wilde gaan gillen. Maar de handen om haar keel hielden dat tegen. Ze begon te worstelen omdat ze ademnood had. 'Vervelend, klein misbaksel,' siste Vigo in het Spaans.

  'Ik ben geen klein jongetje, maar bijna twee keer zo zwaar als jij bent.'

  Hij verplaatste zijn handen om de nek van zijn belager een beetje zodat hij zijn keel dicht kon houden met slechts één hand.

  Ilse is opgegroeid in Nederland zonder haar biologische ouders. Haar moeder leeft allang niet meer. Het enige wat ze weet is de naam van haar Franse vader. Als ze in Frankrijk op zoek is naar hem komt ze onderweg langs de olijvenboomgaard van Vigo. Hij zoekt mensen om te helpen bij het oogsten en Ilse biedt zich aan. Samen met zijn buren halen ze de oogst binnen. Een aantal bizarre gebeurtenissen zet het leven van deze mensen volledig op zijn kop. Zal Ilse ondanks alles toch haar vader nog vinden? Zullen haar vragen beantwoord worden?

  In deze meeslepende misdaadroman laat het schrijversduo Jara Lee zich van hun beste kant zien. Kenmerken zijn: vlotte dialogen, interessante persoonlijkheden en zorgvuldig opgebouwde spanning.


  <

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 448
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jara Lee
  Biografie

  Rachel en Jan van der Lee schrijven onderhoudende misdaadromans met boeiende dialogen en verrassende ontwikkelingen. Eerder schreven zij drie boeken over een criminele bende in Zuid-Frankrijk, Eigen recht, Rechteloos en Recht gezet en daarna de spannende roman Ruw verstoord, dat ook als ebook is vespreid en grote populariteit geniet. De boeken werden lovend ontvangen. Guy Doms prees hun werk op Crimezone o.a. met de woorden ‘vloeiend taalgebruik met een amusante ondertoon.’

  Verschijningsdatum 21-06-2016

  /p>

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-871-9
  EAN nummer
  9789089548719
  Auteur
  Jara Lee