Een ideale gemeenschap
Afbeelding van Een ideale gemeenschap
Afbeelding van Een ideale gemeenschap

Een ideale gemeenschap

Een warm en waardevol sprookje over de aarde en wat daarbuiten is, geïllustreerd door de schrijfster

€ 21,66  Omschrijving

  Al vliegend denkt het na over het leven. Er is een boven- en een onderwereld. Dat weet het nu zeker. Licht en donker. Blijheid, vrijheid, liefde en begrip enerzijds. Dood, afscheid, macht, angst en haat anderzijds. Vooral liefde en macht staan nogal eens tegenover elkaar. Het is altijd het ene of het andere. Of macht of liefde.

  In dit boek vertelt Rini van Zaanen in woord en beeld het verhaal van dieren, die een onstuimige reis maken. Ze komen verschillende ideale gemeenschappen tegen en zijn zelf ook een ideale gemeenschap. De avonturen worden belicht vanuit een spiritueel gezichtspunt.

  De doelgroep is: ouderen die nog iets van een kind in zich hebben en kinderen die al een wat oudere wijsheid bezitten.
  Een warm en waardevol sprookje over de aarde en wat daarbuiten is.

  Een ideale gemeenschap_Inkijk.pdf

  Formaat 210x145x22 mm (liggend
  Aantal pagina's 253
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Rini van Zaanen
  Biografie Rini van Zaanen (1952, Utrecht) studeerde in 1977 af op de afdeling vrije kunst van academie Minerva in Groningen. In 1978 haalde zij haar doctoraal Wijsbegeerte met als bijvak Kunstgeschiedenis. Sindsdien is ze werkzaam geweest in het HBO-onderwijs, waar zij een eigen vak ontwikkelde: beeldend vormen als expressie en communicatie. In 2004 publiceerde ze hierover het boek Kleur bekennen. Vanuit haar eigen bedrijf Het Tekengenootschap gaf ze cursussen en workshops. Haar beeldende werk werd meermalen geëxposeerd. In 2014 verscheen bij Elikser haar autobiografie Zelfportretten van mijn leven.
  Verschijningsdatum 13-12-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-015-1
  EAN nummer
  9789463650151
  Auteur
  Rini van Zaanen