Eilandvilla’s

Eilandvilla’s

Spannende roman over ontmoeting met oude liefde op Terschelling en verwikkelingen bij de aankoop van een vakantiehuis op het eiland

€ 20,-  Omschrijving

  Maud kampt met een zware burn-out. Terwijl haar man Marco zijn diensten draait als gezagvoerder bij KLM is Maud volledig afhankelijk van haar beste vriendin Carla. Marco en de kinderen verrassen Maud met een week Terschelling in de meivakantie. Als Marco tijdens die week een fietstochtje maakt naar Oosterend, ziet hij dat er op een oude, vervallen camping nieuwe eilandvilla’s worden gebouwd. Het gezin is wild enthousiast over de plannen van de campingeigenaar die zijn geërfde bezit tot een luxe park wil ombouwen. In blind vertrouwen kopen Marco en Maud één van de vakantiehuisjes.

  Maud probeert zich te herpakken en op Terschelling voelt ze zich goed. Maar dan komt ze erachter dat Hein, haar oude liefde, ook op het eiland is. De confrontaties tussen Hein en Maud worden aldoor grimmiger; deels door hun gedeelde verleden, deels door het onvoorspelbare gedrag van Hein. En met hun eilandvilla blijkt van alles aan de hand te zijn.

  Eilandvillas_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x24 mm
  Aantal pagina's 265
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Wiep-Fenna de Jong
  Biografie

  Tijdens haar carrière in de modebranche schreef Wiep-Fenna de Jong wekelijkse blogs over modetrends en haar gezin. In 2011 kwam haar eerste roman Het Nonnetje, een verborgen liefde uit, gevolgd in 2014 door Misstappen. Eilandvilla’s is een vervolg op het eerste boek.
  Wiep-Fenna woont in Oranjewoud, Fryslân.

  Facebook: Wiep-Fenna de Jong
  Instagram: @wiepfenna
  Mail: wiepfenna@gmail.com

  Verschijningsdatum 20-6-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-346-6
  EAN nummer
  9789463653466
  Auteur
  Wiep-Fenna de Jong