En toen waren er zeventien
Afbeelding van En toen waren er zeventien
Afbeelding van En toen waren er zeventien

En toen waren er zeventien

Boeiende vertelling over een bijzondere familie van negen jongens en acht meisjes

€ 19,95  Omschrijving

  Bij de familie Noordover kwam er bijna elk jaar een kleintje bij. Het gezin telde uiteindelijk zeventien kinderen. De een na oudste zus Ria heeft veel voor het gezin gedaan, waardoor ze zelf geen echte jeugd heeft gehad. In 2017 besloot zij, met hulp van haar zus Elly, haar belevenissen op papier te zetten. In het eerste deel zijn wat herinneringen toegevoegd van een tante en in de volgende delen komen ook andere broers, zussen en een buurjongen aan het woord.
  Het resultaat is een uitermate boeiende vertelling over een bijzondere familie. Het schetst een beeld van een strenge opvoeding, saamhorigheid, opofferingsgezindheid en ook levensvreugde. Een bijzonder document, dat tevens een goed tijdsbeeld geeft.

  Entoenwarenerzeventien_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x22
  Aantal pagina's 233
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Elly Hermsen-Noordover
  Biografie

  Elly Hermsen-Noordover is geboren op 8 november 1954 in Wassenaar (dorp), als twaalfde kind in een gezin met zeventien kinderen.
  Na bijna 4 jaar HBS-A opleiding op het Adelbert College heeft zij gesolliciteerd bij Sportfondsen Wassenaar, is aangenomen als receptioniste en daarna nooit meer weggegaan. Na ruim achtenveertig dienstjaren in 2021 met pensioen gegaan.
  Haar hobby’s zijn wandelen met haar hond(en), lange afstandswandelingen en wandelvakanties, reizen, fotograferen, schrijven (onder andere reisverslagen en het bijhouden van een eigen website). Ooit heeft zij een cursus creatief schrijven gedaan.
  In 2017 is Elly gestart met het schrijven van het levensverhaal van haar zus Ria: En toen waren er zeventien.

  Verschijningsdatum 12-02-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-310-7
  EAN nummer
  9789463653107
  Auteur
  Elly Hermsen-Noordover