Erotisch verlangen - eboek
Afbeelding van Erotisch verlangen - eboek
Afbeelding van Erotisch verlangen - eboek

Erotisch verlangen - eboek

Een verhaal vol opwinding en spanning over verborgen seksuele verlangen van de hoofdpersoon

€ 6,50  Omschrijving

  In dit boek gaat Annelies van Zanden, net als haar man Albert huisarts op het Friese platteland, op zoek naar de verborgen kanten van haar seksualiteit. Haar liefdesleven met Albert is prachtig, begonnen toen ze beiden nog heel jong waren. Ze hebben niets te klagen. Toch blijkt Annelies een verborgen verlangen te hebben: ze laat zich graag op haar blote billen slaan, omdat het haar seksueel opwindt. Mag dat eigenlijk wel? En wat vindt Albert ervan?
  Hoe voelt het als je vastgebonden met een leren riem op je naakte lichaam wordt geslagen? Waarom wil je dat en wat gaat er door je heen als je op een overweldigende manier klaarkomt? Tot in details staat het realistisch beschreven.
  Annelies is niet de enige die in dit boek op zoek gaat naar haar seksualiteit. Ook haar dochter zet stappen op het liefdespad en wordt verliefd op haar vriendin Clara.
  Waarom zetten deze huisartsen zich in voor hun medemensen, wat drijft hen? Lees hoe ze een zonderling, die door iedereen met de nek wordt aangekeken in huis opnemen. Lees hoe zij in hun dorp gevoelens en wensen vertolken die menigeen heeft, maar niet altijd durft uit te spreken, laat staan ernaar te handelen.
  Het boek zuigt de lezer mee in een verhaal vol opwinding en spanning.

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 407
  Levertijd 0 werkdagen
  Auteur Roel Beenen
  Biografie

  Roel Beenen is op 18 april 1942 geboren te Oldeholtwolde (gem Weststellingwerf, Fryslân). Hij bezocht de kweekschool te Sneek en werkte daarna als onderwijzer te Bergen op Zoom. Hij volgde de studie middelbaar Duits en kreeg aansluitend een aanstelling als leraar te Zwolle. Hij woonde van 1995 tot 2000 In Frankrijk. Zijn interesses zijn filosofie en theologie.


  Verschijningsdatum 22-05-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-753-8
  EAN nummer
  9789089547538
  Auteur
  Roel Beenen