Fatale biecht - eboek
Afbeelding van Fatale biecht - eboek
Afbeelding van Fatale biecht - eboek

Fatale biecht - eboek

Spannende roman over moordzaak met wortels in een ver verleden

€ 7,50  Omschrijving

  Kort nadat een oude priester de kijkers van een talkshow had verbijsterd met een bekentenis over zijn misbruikverleden, wordt hij vermoord aangetroffen in zijn woning in Rotterdam. Bij zijn verminkte lijk vinden rechercheurs Leonie van de Bergh en John van Kampen de in bloed geschreven tekst: Gore klootzak mijn jeugd was een hel. Met een wraakmotief in gedachten gaan de rechercheurs op zoek naar misbruikslachtoffers van tientallen jaren geleden in Limburg. Ondanks hun moeizame samenwerking lijken ze snel succes te boeken. Maar al gauw komen ze er achter dat in deze moordzaak niets is wat het lijkt.
  Bij het onderzoek van een tweede schokkende moord op de neef van de oude priester beginnen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats te vallen. Wanneer de rechercheurs eindelijk achter de verrassende identiteit van de moordenaar komen, moeten ze alles op alles zetten om hem in te rekenen.

  Fatalebiecht_Inkijk.pdf

  Formaat eboek
  Aantal pagina's 337
  Levertijdn.v.t.
  Auteur Gerard Legerstee
  Biografie

  Gerard Legerstee (1956) groeide op in Rotterdam. Hij heeft ruim veertig jaar gewerkt op finance afdelingen bij meerdere grote instellingen (Hollandsche Beton Groep, AMFAS, Nationale-Nederlanden, ING, SNS/REAAL en Delta Lloyd). In 2013 ontdekte hij het plezier in het schrijven van boeken en voltooide hij zijn eerste boek Splitsing, waarin hij de bijzondere kanten van zijn lange loopbaan heeft uitgelicht. In 2021 verscheen bij Elikser zijn roman De Caminomoord.

  Gerard Legerstee is gehuwd, heeft twee kinderen en twee kleinkinderen en woont al sinds eind 1999 in Bergschenhoek. Naast vrijwilligerswerk voor KiKa en Humanitas Thuisadministratie heeft hij het druk met zijn uiteenlopende hobby's: actief (hardlopen en zwemmen) en passief (kijken) sporten, boeken lezen en schrijven en films en televisieseries.

  Verschijningsdatum 21-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-546-0
  EAN nummer
  9789463655460
  Auteur
  Gerard Legerstee