Fragmenten van rouw en troost
Afbeelding van Fragmenten van rouw en troost
Afbeelding van Fragmenten van rouw en troost

Fragmenten van rouw en troost

Handreiking bij rouw na verlies van dierbaren in de vorm van korte fragmenten en citaten van Rumi, Sogyal Rinpoche, Hazrat Inayat Khan en anderen

€ 15,50  Omschrijving

  Touches of grace - Of de hemel naar de aarde brengen

  Deze fragmenten van rouw en troost zijn weerspiegelingen van een scala aan emoties en gedachten gedurende de twee jaar na het heengaan van de moeder van Kathy Anita de Vries in 2005, haar vader in 2008 en haar man Marco in 2009.
  Het is dus niet een boek dat een rouwproces beschrijft, maar veel meer korte momenten, waarin degene die dit boekje leest bevestiging, herkenning, troost of misschien zelfs wel verbinding kan vinden.
  De schrijfster is er diep van overtuigd dat ieder mens in zijn lijden een tegenwicht behoeft, een krachtbron, die er ten diepste is, een innerlijk krachtveld, waar verbinding de plaats inneemt van afgescheiden zijn.
  Zij hoopt dat dit boekje een handreiking mag zijn door middel van fragmenten en citaten van Rumi, Sogyal Rinpoche, Hazrat Inayat Khan en anderen. De fragmenten zijn zo gerangschikt dat de beschouwing zoveel mogelijk volgt op de emotie, daarmee een evenwicht scheppend in het lezen. Het boekje valt uiteen in twee delen: deel één behelst het eerste jaar van rouw, terwijl het tweede deel de jaren daarna omvat, waarin het licht van troost steeds verder doorbreekt.

  Formaat 125x190x6 mm
  Aantal pagina's 107
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Kathy Anita de Vries
  Biografie

  Kathy de Vries studeerde piano op het conservatorium te Den Haag en Utrecht. Daarna volgde zij enige lessen bij Louis Kentner in Londen. Haar tweede man Marco de Vries - o.a. oprichter van het Helen Dowling Instituut- bracht haar in aanraking met de pianiste Elly Salomé. Haar lessen zijn een inspirerende en verrijkende ervaring. (zowel ei als ij)
  Vanuit een diepere interesse in Soefisme/Boeddhisme en de psyche van de mens volgde ze een opleiding Stervensbegeleiding en Toegepaste Psychologie.
  Haar doelstelling is deze drie stromingen psychologie, Soefisme/Boeddhisme en muziek met elkaar te verbinden met als doel het begeleiden van mensen in rouw.


  Verschijningsdatum 09-08-2915

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-779-8
  EAN nummer
  9789089547798
  Auteur
  Kathy Anita de Vries