Geen hartslag meer
Afbeelding van Geen hartslag meer
Afbeelding van Geen hartslag meer

Geen hartslag meer

Indringend verhaal vader Marcel van Kooten over overlijden baby Stef en zwanger worden via IVF/IUI- of ICSI-behandelingen

€ 17,50  Omschrijving

  Jarenlang draaiden Marcel en Pien mee in de medische molen om te proberen, zwanger te raken. Toen Pien zwanger werd van Anna waren ze de koning te rijk. Tot hun grote verrassing en vreugde werd Pien daarna spontaan zwanger. Na een geweldige zwangerschap van meer dan 36 weken ging het heel onverwacht mis. Na uren heel druk te zijn geweest, werd de baby ineens heel rustig. Maar die rust duurde te lang. Toen ze de verloskundige belden, voelde die meteen dat het niet goed was. En in het ziekenhuis werden hun bangste vermoedens bevestigd: baby Stef was in de buik van zijn moeder overleden.

  Vader Marcel neemt de lezer mee in een achtbaan van emoties, van onzekerheid, vreugde, verdriet, kwaadheid, blijdschap en teleurstelling. Het boek geeft een indringend beeld van de ingrijpende gebeurtenissen waar Marcel, Pien en dochter Anna mee te maken kregen. De schrijver hoopt met dit verhaal een bepaalde troost te bieden aan lotgenoten. Daarnaast is dit boek informatief voor vrouwen en stellen die op het punt staan te beginnen met IVF/IUI- of ICSI-behandelingen, om met hulp en onder toezicht van het ziekenhuis te proberen zwanger te raken of dit overwegen. Door middel van deze informatie hoopt hij het zwanger raken via deze weg meer bespreekbaar te maken en mensen een beter beeld te geven van wat ze zoal kunnen verwachten.

  Formaat

  145x210x10 mm

  Aantal pagina's 101
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Marcel Paul van Kooten

  Biografie

  Marcel Paul van Kooten (1976) is geboren in Leeuwarden, waar hij nog steeds woont. Na de mavo te hebben afgerond deed hij nog enkele andere opleidingen, waaronder de chauffeursopleiding. In 1996 voltooide hij zijn dienstplicht. Hij hoorde tot de allerlaatste lichting en was gestationeerd in Duitsland. Momenteel is hij werkzaam als vrachtwagenchauffeur.

  Verschijningsdatum

  13-05-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-755-2
  EAN nummer
  9789089547552
  Auteur
  Marcel Paul van Kooten