Geestkracht de sleutel der waarheid
Afbeelding van Geestkracht de sleutel der waarheid
Afbeelding van Geestkracht de sleutel der waarheid

Geestkracht de sleutel der waarheid

De sleutel der waarheid om de geest te openen, zit diep verborgen zit in ieder mens

€ 18,50  Omschrijving

  “Geestkracht kent geen onderscheid tussen een geleerde of een huisvrouw, een stratenmaker of een wetenschapper. In elk mens sluimert vanaf de geboorte een klein zaadje, dat door bewustzijnsgroei tot ontwikkeling komt en kracht zal geven aan het individuele Zijn! In welke mate deze kracht zal toenemen is afhankelijk van het eigen ontwikkelingsproces. Wie zoekt en probeert enige kennis op te doen en diep in de geest bidt of mediteert – want geestelijk ergens aan denken is ook bidden al zijn we ons dat in het begin meestal niet bewust – zal ervaren dat er inspiratie uit voortkomt, geestelijke inspiratie, omdat de Heilige Geest dan werkzaam wordt.”

  In dit boek wijst Roos van den Bergh de weg naar een grotere en diepere bewustwording, door gebruik te maken van de geestelijke schat die iedereen bij de geboorte heeft meegekregen. Ze beschrijft, hoe de sleutel der waarheid om de geest te openen, diep verborgen zit in ieder mens. Wie deze innerlijke stem ontdekt – bereikbaar via gebed of meditatie, dus door “binnenskamers” te gaan – zal beseffen, dat we in een nieuwe tijd leven, een tijd waarin plaats is voor zelfkennis en bewustzijnsgroei. Het is een weg tot een rijker en zinvoller leven. Of, zoals ze zelf schrijft: “Geestkracht is de weg tot het Christusbewustzijn, de Geest die alles overwint, ook dát wat soms onmogelijk lijkt.”

  Geestkracht de Sleutel der Waarheid, is het vierde boek van Roos van den Bergh over geestelijke groei en bewustwording. Zij schreef eerder: De Geestkracht van het Zijn, Samen op weg door Niemandsland en Een stem in de ruimte.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's247 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRoos van den Bergh
  Korte levensbeschrijving

  Roos van den Bergh werd in 1939 te Beverwijk geboren als dochter van een Hollandse vader en een Hongaarse moeder en kreeg de namen Roswitha, Mariska, Flora, Athene mee. Op 4-jarige leeftijd verloor ze op afschuwelijke wijze haar vader, waarna ze een zwervend bestaan heeft geleid dat resulteerde in een jarenlang verblijf bij pleegouders. Terwijl ze werkzaam was als verpleeghulp leerde ze haar man - een Hongaarse vluchteling - kennen, en huwde in 1959. Na een jaar mocht helaas haar eerste kindje het levenslicht niet zien, maar vervolgens werden haar dochter en zoon geboren. In al die jaren zocht ze naar waarheid en kennis, en deze zwerftocht voerde haar langs vele geloofsovertuigingen, godsdiensten en sekten, maar in de overtuiging dat vernieuwing en openbaring een zaak van deze tijd zijn, bleef ze afzijdig toekijken, en nam het goede van elk mee in haar geest. Als gediplomeerd doktersassistente kwam ze in aanraking met veel lichamelijk leed, maar vooral werd ze getroffen door de geestelijke nood, bij zowel jonge als oude mensen. Op 64-jarige leeftijd trof een innerlijke stem haar tot diep in haar geest, en werden haar gedachten openbaar gemaakt door het op te schrijven.
  Ze raadt een ieder aan, die zoekt naar die bijzondere sleutel der waarheid, waarmee zij de deur tot de Heilige Geest kunnen openen, met haar over de brug te gaan naar de nieuwe tijd van openbaring en wéten.

  Verschijningsdatum2010-04-04

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-155-0
  EAN nummer
  9789089541550
  Auteur
  Roos van den Bergh