Hart voor de zaak
Afbeelding van Hart voor de zaak
Afbeelding van Hart voor de zaak
Afbeelding van Hart voor de zaak

Hart voor de zaak

Heerlijk boek van twee enthousiaste schrijfsters over de dagelijkse successen en strubbelingen van een leescafé

€ 21,50  Omschrijving

  Ze kennen elkaar al vanaf de basisschool en met z’n vieren hebben ze hun droom waargemaakt: ze zijn een boekhandel, annex leescafé begonnen. In ‘Het Zonne-ei’ kan iedereen terecht voor een goed boek, deskundig advies of een kop koffie met een heerlijk vers stuk taart. De vier eigenaren krijgen in hun dagelijks leven het nodige voor de kiezen. Gelukkig kunnen ze altijd bij elkaar terecht. Ze proberen vooral ook te genieten van de goede dingen des levens. Het boek is spannend, vol vaart en humoristisch. Een heerlijk boek, van twee enthousiaste schrijfsters over de dagelijkse successen en strubbelingen van een leescafé. Maar bovenal, een verhaal over vriendschap.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's337 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHarriët Plantinga
  Korte levensbeschrijving

  Als jongste van vier kinderen en werkende ouders is Harriet al discussiërende opgegroeid: gedreven, recht door zee en scherp van geest. Er zijn weinig situaties die ze uit de weg gaat, mede door haar temperamentvolle karakter. De vriendschap met Ingrid is warm en bijzonder te noemen: grote verschillen en wederzijds respect voor en trots zijn op elkaar. Harriët is werkzaam als manager (in de zorg) en combineert dit met de opvoeding van haar twee dochters Welmoed en Machteld. Harriet heeft een relatie met John (vader van Lars, Britt & Olav) en woont in Sneek.

  Tweede auteurIngrid van Netten
  Biografie 2e auteur

  Als kind al vond ze het heerlijk om weg te dromen in boeken. Het nu zelf schrijven is een creatieve uiting van haar brede sociale en culturele belangstelling. Daarnaast hebben Scandinavië en het werken voor en met mensen met een beperking haar interesse. Het opzetten van een leescafé of seizoensactiviteiten voor mensen met het syndroom van Down is nog een grote wens. Sfeer, positiviteit en samenwerken typeren Ingrids stijl. Het samen schrijven van een boek is dan ook een boeiend en waardevol proces waarin je elkaar enthousiasmeert en aanvult. Ingrid is getrouwd met René en woont in Tytsjerk.

  Verschijningsdatum2010-09-18

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-240-3
  EAN nummer
  9789089542403
  Auteur
  Harriët Plantinga
  Tweede auteur
  Ingrid van Netten