Het Elfde Licht
Afbeelding van Het Elfde Licht
Afbeelding van Het Elfde Licht
Afbeelding van Het Elfde Licht

Het Elfde Licht

Dit boek geeft een volkomen nieuwe visie op ziektes en aandoeningen. Deze zijn de onbegrepen taal van de ziel die we weer kunnen leren verstaan door het toelaten van de kracht van het voelen

€ 22,50  Omschrijving

  De ontmoeting tussen Marijke Vonk, werkzaam als helderziend sociotherapeute en Huib de Haas van Dorsser, eerstelijnspsycholoog en haptonoom, heeft geleid tot dit bijzondere boek. Marijke heeft als medium contact met delen van haarzelf in de geestelijke wereld onder de naam Wij Die U Zijn. In de doorgevingen die Marijke ontvangt, spreekt deze groep over het Elfde Licht dat nu naar de aarde komt. Het licht is fel en de boodschappen zijn regelmatig heftig en schokkend. Heftig soms in zijn taalgebruik, schokkend omdat het alle ideeën en overtuigingen over hoe het leven hier op aarde in elkaar zit, met name over goed en fout, licht en donker, liefde en angst op zijn kop zet.

  Wij leven in een bijzondere tijd, waarin we allen uitgenodigd worden om zonder een enkele voorwaarde lief te hebben. Een nieuwe tijd waarin we als mensheid bewegen van schijnbare verdeling naar heling naar een geheeld geheel.

  Dit boek geeft een volkomen nieuwe visie op ziektes en aandoeningen. Deze zijn de onbegrepen taal van de ziel die we weer kunnen leren verstaan door het voelen te gaan eren. De verloochening van dit vrouwelijke aspect van ons wezen heeft veel lijden en onder andere het ontstaan van de huidige psychiatrie tot gevolg gehad.

  Het wederom toelaten van de immense kracht van het voelen zal uiteindelijk een einde maken aan alle lijden op de wereld binnen het spel dat leven op aarde heet.

  Het boek dat u in handen houdt laat een unieke schoonheid zien en de herinnering aan Thuis.

  Steve Rother

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's296 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarijke Vonk
  Korte levensbeschrijving

  Marijke Vonk is getrouwd, woont in Nijmegen en heeft twee zonen. Als helderziende sociotherapeute werkt zij in haar praktijk in Nijmegen. Zij geeft al vele jaren consulten, lezingen, workshops en advies aan bedrijven, instellingen en particulieren.
  Marijke is een helderziend, -horend, -ruikend en -voelend medium. Zij werkt ook als beeldend kunstenaar en geeft haar visioenen vorm door te schilderen, te dichten en te schrijven. Zo leeft, schildert en beschrijft zij haar eigen helingsweg, waar vele andere zoekenden herkenning in vinden. Zij is in 1954 te Den Haag geboren en bezocht de Hoge School voor de Kunsten ( 1993-1997) en de Hogere Beroepsopleiding Inrichtingswerk (1974-1978).

  Tweede auteurHuib de Haas van Dorsser
  Biografie 2e auteurHuib de Haas van Dorsser is psycholoog en haptonoom. Hij heeft zijn studie psychologie gedaan aan de universiteit van Nijmegen en de opleiding haptonomie in Overasselt en Krimpen a/d IJssel. Hij werkt al bijna twintig jaar in zijn praktijk in Nijmegen. Eerder is hij verbonden geweest aan een gezondheidscentrum in Tilburg waar hij tevens bestuurslid was. Naast psychologie en haptonomie heeft hij zich ook jarenlang spiritueel ontwikkeld. Deze drie gebieden zijn de basis geworden van zijn eigen heling en de begeleiding van anderen. Huib is vader van twee zonen.
  Verschijningsdatum2010-10-10

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-252-6
  EAN nummer
  9789089542526
  Auteur
  Marijke Vonk
  Tweede auteur
  Huib de Haas van Dorsser