Het gevreesde pakje uit Mexico
Afbeelding van Het gevreesde pakje uit Mexico
Afbeelding van Het gevreesde pakje uit Mexico

Het gevreesde pakje uit Mexico

Thriller over handel in orgaandonaties

€ 18,50  Omschrijving

  Als de partner van Charlotte plotseling komt te overlijden, heeft het leven voor haar alle glans verloren. Ze kan niet meer tegen de valse mentaliteit en het bedrog van mensen waarvan ze dacht dat het vrienden waren.
  Nieuwe relaties mislukken keer op keer en dan biedt het leven voor haar op een gegeven moment geen perspectief meer.

  Zij gaat op zoek naar een waardige manier om afscheid te nemen van deze wereld en wil tegelijkertijd haar organen doneren om hiermee zieke medemensen een nieuw leven te geven.

  Omdat in de westerse cultuur geen mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van deze vorm van actieve euthanasie vertrekt ze naar Mexico, waar ze verstrikt raakt in het web van de beruchte georganiseerde misdaad.

  Deze spannende thriller met een zeer onverwacht einde is een mix van fictie en non-fictie en probeert een licht te werpen op enkele maatschappelijke problemen van deze tijd.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's251
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurVincense Lelyveld
  Korte levensbeschrijving

  Vincense Lelieveld, geboren in 1945 in Brabant, is een schrijfster die erg betrokken is bij hedendaagse maatschappelijke problemen, zoals euthanasie en orgaandonatie. Zij houdt er niet van om de harde realiteit te verdoezelen en gaat een onderwerp zoals orgaanmaffia niet uit de weg. In deze thriller komen deze onderwerpen aan de orde.

  Verschijningsdatum2013-06-17

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-543-5
  EAN nummer
  9789089545435
  Auteur
  Vincense Lelieveld