Het Hemamirakel
Afbeelding van Het Hemamirakel
Afbeelding van Het Hemamirakel

Het Hemamirakel

Verrassende en vlotte bundeling vrouwenverhalen die met elkaar verweven zijn

€ 17,50  Omschrijving

  En andere wondere verhalen van vrouwen uit mijn buurt

  Waar het vandaan komt, is een raadsel, maar ineens voel je een kracht je lijf binnenstromen die je bijna niet meer herkent, zo lang geleden is het dat zoiets voor het laatst bezit van je nam, vér voor Dennis, vér voor Kees. Je gaat rechtop staan en laat de bak sokken voor wat hij is: je hebt helemaal geen sokken nodig.

  Op het oog kleine gebeurtenissen blijken in het leven van de vrouwen in dit boek grote gevolgen te hebben. Een blik in een spiegel, een confrontatie in een tram, een telefoongesprek dat onbedoeld wordt opgevangen, het leidt ertoe dat het leven van de vrouwelijke hoofdpersoon een totaal andere en veel betere wending krijgt. Mirjam Hommes legt in dit boek een aantal opmerkelijke verhalen vast. Daarbij kiest ze voor een bijzondere constructie, waarbij gaandeweg duidelijk wordt, hoe de levens en de verhalen van de vrouwen met elkaar verweven zijn. Een verrassende en vlotte bundeling.

  Formaat 145x210x15 mm
  Aantal pagina's 146
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Mirjam Hommes
  Biografie

  Mirjam Hommes woont na een actief leven van lesgeven (geschiedenis) en actieve politieke betrokkenheid, in Frankrijk waar ze tijd en rust heeft om de opgedane levenswijsheid op papier te zetten. Zelf noemt ze zich cultuurhistorica en kiest daarbij als voormalig lid van de Emancipatieraad bewust voor de relatie vrouw/man door de eeuwen heen.

  Verschijningsdatum 27-10-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-815-3
  EAN nummer
  9789089548153
  Auteur
  Mirjam Hommes