Het leven gaat door
Afbeelding van Het leven gaat door
Afbeelding van Het leven gaat door

Het leven gaat door

Troostrijk boek met ervaringen met het leven voor de dood, tijdens het overlijden en na de dood

€ 18,50  Omschrijving

  In dit boek vertellen verschillende mensen hun ervaringen met het leven voor de dood, tijdens het overlijden en na de dood. Het zijn alledaagse en meer bijzondere ervaringen. In het laatste hoofdstuk worden mensen in ontspanning teruggeleid naar hun laatste vorig leven. Ze gaan door de dood heen en komen in het tussenbestaan, het leven tussen twee levens. Tenslotte gaan ze naar de planning van hun komend leven. Dit leven.

  Door al deze verhalen wordt duidelijk dat er geen einde is aan het leven. We komen hier met een opdracht, een boodschap en die leren we door vallen en opstaan. Juist door tegenslagen en moeilijkheden leren we. Tegelijkertijd worden we omringd en gesteund door engelen, overledenen en andere wezens. Zij bemoedigen ons en houden onvoorwaardelijk van ons.

  Vooral voor mensen die bang zijn voor de dood en die vrezen dat het leven na de dood ophoudt, kan dit een troostrijk boek zijn. Voor mensen die wel geloven in een voortbestaan na dit leven, kunnen deze ervaringen behulpzaam zijn. Ze geven moed om het leven aan te gaan en bewuster zich met elkaar in liefde te verbinden.

  Hetlevengaatdoor_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 209
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Dianne Bosch
  Biografie

  Dianne Bosch (1948) is ruim 20 jaar regressietherapeut. Ze is begonnen als consulent, eerst voor jeugd- en jongerenwerk en daarna voor gezondheidsvoorlichting. Ze besefte steeds meer dat ze vanuit het hart wilde werken en minder op beleidsniveau. Vandaar dat ze de opleiding Regressietherapie gevolgd heeft. Ze is een eigen praktijk gestart en heeft daarnaast de opleiding Inner Child Integration Therapy gedaan. Tegelijkertijd heeft ze zich verdiept in spirituele stromingen, waaronder Een Cursus In Wonderen en een Tao opleiding.

  Verschijningsdatum 17-10-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-372-5
  EAN nummer
  9789463653725
  Auteur
  Dianne Bosch