Het Memorie-mysterie
Afbeelding van Het Memorie-mysterie
Afbeelding van Het Memorie-mysterie

Het Memorie-mysterie

Spannend nieuw avontuur van Meggy & Rico die het probleem van een gestolen memorystick met gevoelige informatie ontrafelen

€ 21,90  Omschrijving

  Meggy & Rico 2

  Rico pakte de deurklink en tot zijn niet al te grote verbazing kon hij de deur openen. Hij stapte naar binnen, op de voet gevolgd door Meggy. Hij liep naar de bank toe waar de man lag te slapen en stopte abrupt. De man lag in een plas bloed en in zijn voorhoofd zat een mooi rond kogelgat.

  Journaliste Meggy is op zoek naar een nieuw onderwerp voor een artikel en vertrekt naar de Tweede Kamer voor een afspraak met een politicus. Als ze de tribune verlaat, hoort ze haar naam, botst er iemand tegen haar aan en wordt ze tegelijkertijd verblind door het flitslicht van een camera. In de verwarring van dat moment, wordt er een zwarte usb-stick in haar rugzak gestopt. Het is het begin van een spannende zoektocht naar de herkomst van de informatie op die stick. Daarbij hebben verschillende mensen het niet alleen op de stick maar ook op Meggy voorzien. Samen met de inventieve Rico ontrafelt ze het geheim van de stick en achterhaalt ze tevens de gang van zaken bij de aanbesteding van het Nederlandse regeringsvliegtuig.

  Hetmemoriemysterie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 225
  Levertijd 2 werkdagen
  AuteursMargriet van Beek en Henric van Esse
  Biografie

  Margriet van Beek (*1954, Den Haag) heeft altijd plezier gehad in het schrijven van verhalen. Zij was redacteur van een buurtkrant en van een bedrijfsmagazine en schrijft tegenwoordig redactionele stukjes voor een wijkkrant. In haar werk in de sociale dienstverlening heeft zij zich gespecialiseerd in laaggeletterdheid en de problematiek die dat met zich meebrengt.
  Margriet van Beek is samen met Henric van Esse boeken gaan schrijven, waarbij een tweedeling is ontstaan tussen inspirator (Henric) en uitvoerder, schrijver (Margriet). Samen hebben zij al 7 boeken geschreven.

  Henric van Esse (*1968, Eindhoven) heeft al als student een kantoor in financiële diensten opgezet, en is daarin 25 jaar werkzaam geweest. Na zijn echtscheiding is hij hiermee gestopt omdat hij koos voor het co-ouderschap en de opvoeding van zijn zoon. Tijdens zijn vele reizen om bedrijfsmarketing te promoten heeft hij diepe indrukken opgedaan en vooral ook inspiratie.
  Henric heeft Margriet van Beek ontmoet door hun beider interesse in laaggeletterdheid. Samen zijn ze aan de slag gegaan om de start te maken van twee boekenreeksen.

  Verschijningsdatum 26-03-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-132-5
  EAN nummer
  9789463651325
  Auteur
  Margriet van Beek
  Tweede auteur
  Henric van Esse