Het Oxtromet-mysterie
Afbeelding van Het Oxtromet-mysterie
Afbeelding van Het Oxtromet-mysterie

Het Oxtromet-mysterie

Een vlotte, spannende en aansprekende misdaadroman met een inventief duo in de hoofdrol

€ 21,90  Omschrijving

  Meggy & Rico 1

  Meggy deed de deur open en werd overweldigd door een verschrikkelijke stank. En wat nog veel erger was, ze werd overspoeld door een gigantische zwerm zwarte vliegen. Nadat een groot deel van de vliegenzwerm weg was, kreeg Meggy zicht op wat er achter de deur lag. Daar lag een mens. Misselijk van wat ze had gezien en van de stank rende Meggy naar buiten en leegde haar maag. Nu moest ze wel de politie bellen. Nu was het haar verhaal niet meer.

  Journaliste Meggy, altijd op zoek naar een interessant verhaal en bereid om zelf op onderzoek uit te gaan, wordt getroffen door een bericht op de radio. Er is in de trein een scootmobiel achtergelaten. Ze gaat op bezoek bij het depot van gevonden voorwerpen en ontvreemdt stiekem een handdoekje uit het kofferbakje van het voertuig. Daar blijkt een sleuteltje in te zitten en ze wil weten, waar dat bij hoort. Haar zoektocht leidt tot een reeks spannende gebeurtenissen, waarbij Meggy meerdere keren in gevaar komt.
  Een vlotte, spannende en aansprekende misdaadroman met een inventief duo in de hoofdrol.

  HetOxtrometmysterie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x21
  Aantal pagina's 220
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Margriet van Beek en Henric van Esse
  Biografie

  Margriet van Beek (*1954, Den Haag) heeft altijd plezier gehad in het schrijven van verhalen. Zij was redacteur van een buurtkrant en van een bedrijfsmagazine en schrijft tegenwoordig redactionele stukjes voor een wijkkrant. In haar werk in de sociale dienstverlening heeft zij zich gespecialiseerd in laaggeletterdheid en de problematiek die dat met zich meebrengt.
  Margriet van Beek is samen met Henric van Esse boeken gaan schrijven, waarbij een tweedeling is ontstaan tussen inspirator (Henric) en uitvoerder, schrijver (Margriet). Samen hebben zij al 7 boeken geschreven.

  Henric van Esse (*1968, Eindhoven) heeft al als student een kantoor in financiële diensten opgezet, en is daarin 25 jaar werkzaam geweest. Na zijn echtscheiding is hij hiermee gestopt omdat hij koos voor het co-ouderschap en de opvoeding van zijn zoon. Tijdens zijn vele reizen om bedrijfsmarketing te promoten heeft hij diepe indrukken opgedaan en vooral ook inspiratie.
  Henric heeft Margriet van Beek ontmoet door hun beider interesse in laaggeletterdheid. Samen zijn ze aan de slag gegaan om de start te maken van twee boekenreeksen.

  Verschijningsdatum 14-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-115-8
  EAN nummer
  9789463651158
  co-auteur
  Henric van Esse
  Auteur
  Margriet van Beek