Het spookhotel van Jonkheer Jammie
Afbeelding van Het spookhotel van Jonkheer Jammie
Afbeelding van Het spookhotel van Jonkheer Jammie

Het spookhotel van Jonkheer Jammie

Spannend verhaal over twee kinderen en een grappige jonkheer die alleen door kinderen en volwassenen met fantasie gezien kan worden

€ 18,50  Omschrijving

  Als Matts nichtje Emily komt logeren in het hotel van zijn ouders heeft hij daar eerst helemaal geen zin in. Maar het blijkt een leuke meid te zijn, die niet zo snel bang is en waar je veel mee kunt beleven. Samen ontdekken ze een kaart van de grote zolder van het hotel en even later wordt er ingebroken. Opa vindt het dan inmiddels tijd hen in te wijden in het familiegeheim: op zolder woont Jonkheer Jammie, een koddig kereltje met een grote pruik, die voortdurend scheef zakt. Jammie kan alleen gezien worden door kinderen met genoeg fantasie en door volwassenen die kind gebleven zijn. Jammie is een enorme hulp bij het opsporen van de dieven. En met zijn gekke manier van doen, brengt hij hen voortdurend aan het lachen.

  Sylvia Lucia schreef eerder boeken over haar reizen door de sferen. Met dit kinderboek begeeft ze zich op een nieuwe weg. Het is bedoeld voor kinderen die van fantasierijke vertellingen houden. Ook voor volwassenen is dit spannende verhaal plezierig om te lezen. Een vlot en origineel boek.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's234 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSylvia Lucia
  Korte levensbeschrijving

  Sylvia Lucia is zich al vanaf haar prille jeugd bewust van een leven in een andere dimensie. Zij zag als kind haar begeleider Jezaibel die haar soms meenam op zijn reizen door de sferen. Het was een soort van opleiding zodat zij op latere leeftijd tijdens uittredingen met haar zielengroep zelfstandig taken op zich kon nemen, zoals stervenden begeleiden met hun overgang of mensen in de astrale dimensies die zich verward voelen rustig te begeleiden en over te dragen aan het licht. Ook vertelden haar begeleiders haar dat er een aardse taak op haar wachtte zodra zij daar sterk genoeg voor was. Enige tijd geleden werd haar dan ook een baan aangeboden als post mortale verzorgster waarbij zij overledenen kan bijstaan in hun verwarring, nadat ze met hun geest het lichaam hebben verlaten en draagt zij hen over aan de verlichte begeleiders en familieleden die op hen wachten.

  Verschijningsdatum2009-11-30

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-137-6
  EAN nummer
  9789089541376
  Auteur
  Sylvia Lucia