Het verhaal van Orlando Zapata, dissident en bevrijder van Cuba
Afbeelding van Het verhaal van Orlando Zapata, dissident en bevrijder van Cuba
Afbeelding van Het verhaal van Orlando Zapata, dissident en bevrijder van Cuba

Het verhaal van Orlando Zapata, dissident en bevrijder van Cuba

Gechanneld boek waarin stemmen van Cuba hun verhalen over onderdrukking en strijd vertellen

€ 19,95  Omschrijving

  Dit boek gaat over de enorme gevolgen die het heeft als mensen elkaar het recht op een eigen mening willen ontnemen. Het bevat een verzameling aangrijpende verhalen van personen die echt hebben geleefd. In hun vasthoudendheid hebben zij na hun overlijden wegen gezocht om hun ervaringen alsnog over te dragen aan de mensheid. De rode draad in het boek wordt gevormd door het leven van Orlando, een dissident die vrij recent werkelijk in Cuba heeft geleefd. Orlando en zijn familie en vrienden worden geconfronteerd met een dictatuur die hun de mond snoert en die hun uiteindelijk het leven afneemt om de eenvoudige reden dat zij de gewone mensen hun zelfstandigheid willen teruggeven.

  In het verhaal van Orlando zijn tevens de verhalen opgetekend van de onderdrukkers, gewone mensen die het vuile werk van het regime uitvoeren. Wat drijft dit regime en deze gewone mensen om gezinnen uit elkaar te rukken, te martelen en te moorden? Waarom is er al eeuwen geen plaats voor liefde en herhaalt de geschiedenis zich?

  Het boek is als volgt tot stand gekomen: Orlando Zapata is enkele jaren geleden, op 23 februari 2010, gestorven, bekend als dissident in Cuba. De tekst is aan het medium Jozien Dekker doorgegeven via Orlando Zapata. Zij heeft de tekst ontvangen en uitgeschreven.

  Het boek is spiritueel, met liefde en respect voor de medemens en neutraal doorgegeven. Stemmen uit Cuba geven een beeld van Cuba in alle lagen van de bevolking. Naar het einde toe wordt de boodschap zeer krachtig. Waar eerst de boodschap vooral Cuba betrof, wordt gaandeweg de wereldsituatie aangekaart. Wanneer ieder mens op zijn eigen niveau, in zijn eigen kleine wereld, echt het goede wil dan is vrede op heel de aarde mogelijk. Dit is wat Orlando Zapata met zijn boek door wil geven.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's251
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJozien Dekker
  Korte levensbeschrijving

  Jozien Dekker is geboren en opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen en woont tegenwoordig met haar gezin in Noord-Brabant. Ze heeft grote belangstelling voor gezondheid, natuurgeneeskunde en spiritualiteit en volgde hiervoor verschillende opleidingen en cursussen. De kennis die ze heeft opgedaan past ze toe in haar parttime werk als drogist en in haar praktijk voor natuurgeneeskunde.
  Al op jonge leeftijd voelde ze dat er meer is tussen hemel en aarde. Het duurde echter tot begin 2010 voordat ze ontdekte ze dat ze via automatisch schrift informatie kan ontvangen van haar geestelijke begeleiders uit de astrale wereld. Niet lang daarna ontstond het contact met de ziel van de inmiddels overleden Orlando Zapata. In haar vrije uren werkte ze aan een boek met zijn verhaal.

  Verschijningsdatum2013-08-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-558-9
  EAN nummer
  9789089545589
  Auteur
  Jozien Dekker