Het verlaten tuinhuis
Afbeelding van Het verlaten tuinhuis
Afbeelding van Het verlaten tuinhuis

Het verlaten tuinhuis

Een spannende, knap opgebouwde vertelling met bijzondere verwikkelingen op een Grieks eiland

€ 21,50  Omschrijving

  Jaren achtereen waren Daniël en Fay hun gasten geweest en de band die in die tijd was ontstaan, had standgehouden nadat Daniël en Fay hun eigen huisje op het eiland hadden gekocht, maar het was een vorm van vriendschap die was gebaseerd op zomers geluk met gezellige avonden op het terras en zo nu en dan een gezamenlijk etentje ergens in het centrum, en ze waren er niet zeker van of dat voldoende was om de huidige situatie het hoofd te kunnen bieden. Met name Sofia was bang dat ze de verkeerde dingen zou zeggen, te veel zou vragen of juist te weinig.

  Daniël en Fay hebben een paradijsje op een Grieks eiland. Jaren achtereen gaan ze er met veel plezier naar toe. Tot er iets vreselijks gebeurt met hun kleindochter, dat hun hele leven op zijn kop zet. Verteerd door schuldgevoel en van elkaar verwijderd door het zwijgen, proberen Daniël en Fay elk op hun eigen wijze met het gebeuren om te gaan.
  Daniël gaat regelmatig naar zijn oude vriend Louis, in een dorpje ver weg in de bergen. Maar op een dag doet Louis niet open. Er heeft zich een nieuwe tragedie voltrokken. Als Daniël in het verleden van Louis duikt, komt hij tot een verbijsterende ontdekking.


  Hetverlatentuinhuis_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x26 mm
  Aantal pagina's 279
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Klaske Bakker
  Biografie

  Klaske Bakker woont in de Betuwe, is getrouwd en heeft twee zonen. In 2016 is haar debuut, de verhalenbundel Blauwe tongen verschenen. Haar eerste roman, Het familieweekend, verscheen in 2019 en werd erg lovend ontvangen.

  Verschijningsdatum 27-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6364-396-1
  EAN nummer
  9789463643962
  Auteur
  Klaske Bakker