Het vreemde zien | Verslag van een therapeutisch proces
Afbeelding van Het vreemde zien | Verslag van een therapeutisch proces
Afbeelding van Het vreemde zien | Verslag van een therapeutisch proces

Het vreemde zien | Verslag van een therapeutisch proces

Een opmerkelijk, aansprekend en vlot geschreven verslag van een zoektocht naar identiteit, geïllustreerd met bijzondere tekeningen.

€ 26,50  Omschrijving

  Waar was ik nu toch? Ik liep opeens op een lange, lege, donkere weg. Geen auto of fietser die passeerde. Niemand. Nergens waren huizen te zien. Ik bevond me op gevaarlijk terrein, het asfalt van de weg was opgebroken … Overal gaten … Wijd opengesperde muilen. Mijn adem stokte. Wat was dat? Krassend gekrijs, een zwerm zwarte kraaien steeg op uit de afgrond. Weg, weg!! Ik moest zorgen dat ik thuis kwam … Maar hoe, waar was ik?

  Als Thera dingen gaat zien die er in werkelijkheid niet zijn is dat voor haar reden om op zoek te gaan naar een goede therapeut. Samen met haar daalt ze via hypnose af in de verborgen spelonken van haar eigen verleden en zielenleven. Ze komt tot opmerkelijke ontdekkingen, die haar een heel andere kijk geven op verleden, heden en toekomst. Wat ze tijdens de hypnose tegenkomt, tekent ze en bespreekt ze met haar therapeut. Haar verhaal is, behalve zeer poëtisch, erg aangrijpend. Een opmerkelijk, aansprekend en vlot geschreven verslag van een zoektocht naar identiteit, geïllustreerd met bijzondere tekeningen.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's327
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurTijsine Huisman
  Korte levensbeschrijvingTijsine Huisman (1946) was o.a. werkzaam als grafisch vormgeefster, als correctrice bij een reclame-adviesbureau en als medewerkster in een boekwinkel. Zij publiceerde eerder ‘De witte mummie’, een psychologische-autobiografische roman.
  Verschijningsdatum2014-03-29

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-611-1
  EAN nummer
  9789089546111
  Auteur
  Tijsine Huisman