Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben
Afbeelding van Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben
Afbeelding van Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben

Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben

Een prachtig, rijk en inspirerend boek voor hooggevoelige beelddenkers

€ 22,50  Omschrijving

  Op het eerste gezicht lijkt dit boek met illustraties gemaakt voor hooggevoelige kinderen, maar het is meer dan het lijkt. Het is met name een boek voor hooggevoelige volwassenen die hun ‘innerlijk kind’ letterlijk onder ogen willen komen, hun innerlijk kind willen lezen, herkennen en erkennen en wellicht zomaar spontaan ook weer kunnen voelen en ervaren.

  Door diverse omstandigheden in het leven kan een kind door zijn omgeving leren dat het zich niet mag uitdrukken. Als je bijvoorbeeld als gevoelig kind snel of vaak huilt, kan de omgeving je daarop aanspreken. Het kind wil zich graag uitdrukken, maar de omgeving vindt dat lastig en het kind moet zich aanpassen. In plaats van dat het zich uitdrukt, wordt het door de buitenwereld ingedrukt. Het kind mag er niet helemaal zijn en kan zich afgewezen gaan voelen, wat van invloed kan zijn op de vorming van de identiteit.

  Dit boek geeft je de gelegenheid om je innerlijk (hooggevoelig) kind te beluisteren door het te herkennen en te erkennen terwijl je het boek bekijkt, leest en vooral gevoelsmatig ervaart. Kijk eens wat er met je gevoel gebeurt als je stilstaat bij de tekeningen en de tekst hardop voorleest aan jezelf.

  Een prachtig, rijk en inspirerend boek voor hooggevoelige beelddenkers. Natuurlijk is het ook een origineel cadeau en maak je als HSP heel eenvoudig een ander duidelijk wat er zoal in je om kan gaan.

  Tevens is er een methodiek in dit boek verweven voor professionals die werken met HSP’s, innerlijk kindwerk doen of werken met eetproblemen, angsten, CPTSS, een negatief zelfbeeld en voor diegenen met burn-outklachten. Zij kunnen bij Instituut EszenzZ een workshop volgen om er creatief en effectief mee te gaan werken.

  IkherkendatikhooggevoeligbenINK.pdf

  Formaat 160x160x20 mm
  Aantal pagina's 206
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Antoine van Staveren
  Biografie

  Antoine van Staveren (1968) is auteur, trainer, therapeut en oprichter van Instituut EszenzZ. Hij specialiseerde zich in hooggevoeligheid, fibromyalgie, eet-, angst-, dwang- en identiteitsproblemen.

  Verschijningsdatum 21-10-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-381-7
  EAN nummer
  9789463653817
  Auteur
  Antoine van Staveren