Inara
Afbeelding van Inara
Afbeelding van Inara

Inara

Bevrijdende reis dwars door oude trauma’s naar het licht

€ 24,50  Omschrijving

  Een wonderlijke tocht naar de 7 mysteries van het licht

  Inara probeert na een dramatische gebeurtenis een nieuw leven op te bouwen. Ze overleeft door sterk te zijn, hard te werken en emoties weg te drukken. Dit resulteert in een burn-out en kort daarna wordt ook nog de diagnose multiple sclerose gesteld.
  Om rust te vinden, kiest ze voor een bezinningstocht in Nederland. Tot haar verbazing wordt ze hier uitgenodigd om leerling te worden in de Orde van het Licht en krijgt ze de opdracht om op zoek te gaan naar de 7 mysteries van het licht.
  Hoewel haar angst en onderdrukte pijn regelmatig geraakt worden, zet ze dapper door en ontrafelt ze een verborgen verleden van geweld, verlies, moederwonden en collectieve onderdrukking van vrouwen door de eeuwen heen. Ze ziet hoe allerlei trauma’s het zielenlicht verstoren en de wortel zijn van veel gezondheidsproblemen in deze tijd.
  Als ze zelf haar bevrijdende stappen durft te zetten, opent haar hartbewustzijn en verhoogt haar trilling, waardoor het contact met een multidimensionale wereld en de onzichtbare mysteries van het leven wordt vergroot. Achter de sluiers van de fysieke werkelijkheid ontdekt Inara hoe de verschillende spirituele kamers van het hart onlosmakelijk verbonden zijn met levenskracht, het kosmische licht en de aarde.
  Uiteindelijk komt ze op een bijzondere krachtplek in de natuur waar ze haar maskers aflegt en haar geheim openbaart aan de Orde van het Licht, hoe pijnlijk ook. Pas dan kan ze voluit leven.

  Inara_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 281
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Davida van Beckhoven
  Biografie

  De missie van Davida van Beckhoven als holistisch therapeute is hartbewustzijn te voeden door het hart te bevrijden van stress, trauma en onderdrukte emoties. Vaak spelen patronen mee die zijn ontstaan vanuit trauma in dit leven of een vorig leven, of doorgegeven zijn via familiesystemen. Deze blokkeren het licht, waardoor mensen ziek worden. Het helende pad is je ware zelf terugvinden, door naar binnen te gaan om de innerlijke lichtkracht van het hart te ontdekken. Dit voedt de levenskracht en is de bron voor gezondheid, relaties en vrede in de wereld.

  Verschijningsdatum 15-06-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-653-5
  EAN nummer
  9789463656535
  Auteur
  Davida van Beckhoven