Jorrit en de jacht op de kopie
Afbeelding van Jorrit en de jacht op de kopie
Afbeelding van Jorrit en de jacht op de kopie

Jorrit en de jacht op de kopie

Een makkelijk leesbaar, spannend jeugdboek over twee jongeren, een merkwaardig object en de strijd met drie onderzoekers

€ 18,50  Omschrijving

  Een avontuur op Texel

  Jorrit rende zo hard als hij kon op de nooddeur af en trok de hendel met een wilde ruk omhoog. Hij duwde de deur open en rende met drie treden tegelijk de brandtrap af. Vanaf de vierde tree sprong hij op de grond en sprintte over het paadje naar het bos. Achter zich hoorde hij Harold veel sneller dan hij had gehoopt van de brandtrap afspringen en de achtervolging inzetten. Angstig keek hij even snel achterom en zag het verbeten gezicht van Harold vlak achter hem. Hij moest sneller.

  Het is een winderige dag op Texel. De veertienjarige Jorrit baant zich al mopperend een weg tussen de bomen door. Hij had eerder die dag van de natuurkundeleraar te horen gekregen dat hij vrijdagmiddag bijles moest nemen.
  Plotseling stuit hij op een merkwaardig object. Het kent zijn naam en heeft zijn hulp nodig. Jorrit snapt er niets van.
  Intussen zijn in het hotel van Jorrits ouders drie gasten aangekomen, die zich voorstellen als onderzoekers. Zij willen koste wat het kost het vreemde object vinden. In een race tegen de klok probeert Jorrit samen met zijn buurmeisje Marjolein de onderzoekers op een dwaalspoor te brengen. En dan komen ze tot opzienbarende ontdekkingen.
  Een makkelijk leesbaar, spannend jeugdboek, voor lezers vanaf 12 jaar.

  Jorrit en de jacht op de kopie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 179
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Martin Kuip
  Biografie

  Martin Kuip is geboren op Texel in 1971. Nadat het gezin de eerste drie jaar van Martins leven in Midwoud (vaste land van Noord-Holland) had gewoond, keerden zij weer terug naar Texel. Daar doorliep Martin met succes de lagere school en de HAVO. HTS scheepsbouwkunde en opleiding Maritiem Officier gingen hem daarna minder goed af. Daarom besloot hij een eigen bedrijf in bloembollen te starten, dat goed floreert.
  Martin Kuip is erg gelukkig met zijn vrouw en zijn twee dochters.

  Verschijningsdatum 23-03-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-044-1
  EAN nummer
  9789463650441
  Auteur
  Martin Kuip