Kosmische stambomen
Afbeelding van Kosmische stambomen
Afbeelding van Kosmische stambomen

Kosmische stambomen

Nieuwe theorie over aantrekking en afstoting in de kosmos die uitsluitend uit deeltjes bestaat

€ 17,50  Omschrijving

  Kosmische stambomen zoals VOID => ’A→B→C→D →E maken Uw geluksdeeltje

  Dit boek vormt een zelfstandig staande inleiding, gekoppeld aan een uitbreiding van het boek: “Gravitation by very small ’C particles of 0.433 × 10-50 kg” van dezelfde auteur. De nadruk wordt hierbij gelegd op de kosmische deeltjesstambomen, zoals VOID => ’A→’B→’C→’D→’E (elonen).
  Wij mensen leven in een elektrische atmosfeer. Dit systeem is ontstaan door een soort omgekeerde douche van elektronen vanuit de aarde omhoog. De elektronen vormen spontaan kringen van 6 deeltjes, de esixonen, die zich vele malen verenigen in een soort netten (etherische aura) om een mens heen, waardoor hij niet kan leven. Het hart van een mens vormt kringen van 6 positieve pionen, de posixonen, met bijbehorende netten (astrale en mentale aura), maar niet voldoende om de esixonen tegen te werken. Het hart vormt ook kringen van 7 positieve pionen, de sevenonen, de geluksdeeltjes in causale aura, die veel actiever zijn, voldoende om de esixonen tegen te werken. In het hart bewegen de elonen in kringen, de orbonen, die paarsgewijs optreden. de diorbonen, en die spontaan driehoeken, de delta’s, vormen die in een kring (7) blijken identiek te zijn met het geluksdeeltje. De “medulla” regeert via de nervus vagus het hart bij het maken van het geluksdeeltje.

  Formaat

  145x210x12 mm

  Aantal pagina's 139
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Reinier van Meerten

  Biografie

  Reinier (dr. ir. R.J.) van Meerten (Kediri, Indonesië, 2 juli 1919) is een wetenschapper die natuurkunde, scheikunde, wiskunde en sterrenkunde met elkaar combineert. Op 1 juli 1947 studeerde hij af als Landbouwkundig Ingenieur in Wageningen en werd leraar scheikunde. Later gaf hij in de ‘Dokter van Spanjekliniek’ (Nijmegen) leiding aan een longfunctieafdeling. Met door van Meerten ontworpen en gemaakte apparatuur, werden veel onbekende natuurkundefacetten van de gasuitwisseling in de long ontdekt. In 1966 promoveerde hij aan de Radboud Universiteit van Nijmegen in wiskunde en natuurwetenschappen. Na zijn pensionering concentreerde Van Meerten zich op de studie van de toen nog onopgeloste natuurkundige vraagstukken, en bundelde de resultaten eerst in een boek Creation en later in het boek: Gravitation by very small ’C particles of 0.433 × 10-50 kg. Deze boeken waren aanleiding voor het American Biografical Institute om hem een Einstein Genius Dedication te verlenen en hij werd opgenomen in hun uitgave van een boek getiteld ‘500 Greatest Geniuses of the 21st Century’.

  Verschijningsdatum

  04-02-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-737-8
  EAN nummer
  9789089547378
  Auteur
  Reinier van Meerten