Kus je tranen
Afbeelding van Kus je tranen
Afbeelding van Kus je tranen

Kus je tranen

€ 17,50  Omschrijving

  Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende wordt Marianne letterlijk de deur uitgetrapt. Ze gaat wonen bij haar vader, die vijf jaar eerder uit zelfbehoud is vertrokken. Als hij enkele jaren later overlijdt, vindt zij zingeving in spiritualiteit. Een uitdagend pad van zelfontwikkeling volgt.
  ‘Kus je tranen’ is een autobiografisch zelfhulpboek over hoe je naar liefde voor jezelf kunt groeien. Waarom is het toch zo belangrijk dat je de beste vriend van jezelf wordt? Hoe kan stilte je hierbij helpen? En welke rol speelt reïncarnatie? Dit tweede boek van Marianne (eerder verscheen bij Elikser al ‘De magische mars van Mísja’) focust op het belang van psychologisch zelfonderzoek en het doorleven van emoties. Ze beschrijft openhartig wat ze meemaakte, maar vooral wat ze ervan heeft geleerd: zelfs in het duister fonkelt er goud.

  Schrijfster Pamela Kribbe over ‘Kus je tranen’: ‘Een authentiek, warm en inspirerend verhaal.’

  Formaat

  145x210x10 mm

  Aantal pagina's 105
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Marianne van de Polder

  Biografie

  Marianne van de Polder is journalist en tekstschrijver. Ze werkte onder meer voor dagbladen, vakbladen en persbureau ANP. Als kind was zij al gek op taal en verhalen. Vele dagboeken schreef ze vol. Gaandeweg ontdekte ze de scheppende, maar ook helende kracht van het schrijven. Mede daardoor heeft zij haar eigen onveilige jeugd een plek kunnen geven. Spiritualiteit is de rode draad in haar leven.

  Verschijningsdatum

  09-04-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-743-9
  EAN nummer
  9789089547439
  Auteur
  Marianne van de Polder