Mandalakleurboek

Mandalakleurboek

Prachtig kleurboek met mandala's die met de vrije hand zijn gecreëerd

€ 18,50  Omschrijving

  In dit kleurboek staan mandala’s die allemaal met de vrije hand zijn gecreëerd. Ze zijn deels ontstaan door channeling en door de eigen creativiteit en vindingrijkheid van schrijver en tekenaar Amorinda van de Eeuwgheid. Tijdens het tekenen raakte Amorinda zelf in een bepaalde flow en meditatie en werd geïnspireerd door ingevingen. Van daaruit zijn ook de bijgevoegde gedichten ontstaan. Hij wenst iedere persoon, van welke leeftijd dan ook, heel veel creativiteit met het inkleuren van de mandala’s.
  Van Amorinda is eerder een boek uitgekomen bij Elikser onder de naam Heldere waarnemingen. Daarin staan spirituele verhalen die hij als trance-medium heeft beleefd.

  Mandalakleurboek_Inkijk.pdf

  Formaat 210x297x5 mm
  Aantal pagina's 69
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Amorinda van de Eeuwigheid
  Biografie

  Amorinda van de Eeuwigheid (1962) werd geboren met de gave van een trance-medium. Door een uittreding op zijn vierde en na een Bijna-Dood-Ervaring op zijn vijftiende had hij helderziende waarnemingen die hij (nog) niet kon plaatsen en door de familie werden weggehoond.

  Hij voltooide met toestemming van zijn opvoeders twee opleidingen in de techniek en werkt sinds zijn achttiende daar nog steeds in. Amorinda was wel heel zijn leven geïnteresseerd in spiritualiteit, parapsychologie, esoterie, theosofie, anthroposofie, Jiddu Krishnamurti, klassieke filosofie (Socrates e.a.) en psychologie (Jung, Maslow, Rogers, e.a.), psychotherapie en las daar veel over in zijn vrije tijd. Na 2009 ontdekte Amorinda zijn gave weer als trance-medium en de readings kwamen spontaan naar hem toe. Daarna volgde het boek Heldere Waarnemingen.

  Verschijningsdatum 20-12-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-021-2
  EAN nummer
  9789463650212
  Auteur
  Amorinda van de Eeuwigheid