Maya’s werkelijkheid
Afbeelding van Maya’s werkelijkheid
Afbeelding van Maya’s werkelijkheid

Maya’s werkelijkheid

Intrigerend en troostrijk verhaal, doorgegeven via gids

€ 21,50  Omschrijving

  Dit is het vierde boek van Ciska Reer dat haar is doorgegeven door haar gids Tarana. Het heeft haar veel nieuwe inzichten opgeleverd en ze hoopt dat dat voor haar lezers ook zo zal zijn.

  Het verhaal gaat over Maya, die in haar leven wil leren wat waarheid en werkelijkheid is. Ze ontwikkelt zich van een klein, vijfjarig, meisje tot een volwassen vrouw die in haar leven voortdurend situaties voorgeschoteld krijgt waardoor zij zich steeds meer bewust wordt van wat werkelijkheid en waarheid is. Al op jonge leeftijd leert zij haar spirituele gids Tamara kennen, die haar in haar verdere leven zal begeleiden. Zij ontdekt dat haar waarheid en werkelijkheid verschilt van dat van alle anderen.

  Een spannend, intrigerend en troostrijk verhaal.

  Mayaswerkelijkheid_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 243
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ciska Reer
  Biografie

  Ciska is geboren in Apeldoorn. Zij komt uit een christelijk gezin. Omdat haar vader beroepsmilitair was, heeft zij op verschillende plaatsen gewoond in Nederland en in Duitsland. Na de middelbare school heeft zij de sociale academie gevolgd, en ook nog diverse opleidingen gedaan, o.a. voor hondentrimster, dokters-assistente, gewichtsconsulente en een basisopleiding natuurlijke geneeswijzen.

  Zij is haar hele leven al paranormaal begaafd geweest. Als kind had zij een stem in haar hoofd aan welke zij alles kon vragen. Vanuit haar christelijke achtergrond veronderstelde zij dat dit God was. Zij kreeg bijna altijd antwoord, wat voor haar een hele steun was. Zij was ook heldervoelend en al op 5-jarige leeftijd voorzag zij problemen die nog zouden komen. Omdat zij niet om kon gaan met wat zij (voor)voelde heeft zij haar gevoel afgesloten. De stem echter bleef. Zij heeft altijd contact gehouden met de andere sferen. Na regressietherapie op 27-jarige leeftijd is dat gevoel teruggekomen en is het contact met haar gidsen sterker geworden.

  Via automatisch schrift is haar materiaal gedicteerd door haar Gidsen, wat in 2011 in boekvorm is gepubliceerd. Zij is zich gaan bezighouden met handlijnkunde, kaartlezen, fotolezen, contact met overledenen en healing. In eerste instantie heeft één van haar gidsen haar opgeleid tot healer, daarna heeft zij een opleiding gevolgd tot Reiki-master.

  Verschijningsdatum 18-01-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-501-9
  EAN nummer
  9789463655019
  Auteur
  Ciska Reer