Met mijn timmermanspotlood op pelgrimage
Afbeelding van Met mijn timmermanspotlood op pelgrimage
Afbeelding van Met mijn timmermanspotlood op pelgrimage

Met mijn timmermanspotlood op pelgrimage

Aantekeningen en observaties, verluchtigd en verdiept met gedichten, foto’s, persoonlijke ontboezemingen en alledaagse gebeurtenissen, gemaakt tijdens een voettocht naar Rome

€ 24,95  Omschrijving

  Na Galatañazor gaat de weg noordwaarts. Een mooie, smalle weg met weinig verkeer, dat bevalt mij wel. Soms gaan sommige chauffeurs als gekken tekeer. Vooral als het regent met die plassen, dan ben je gelijk gewassen.

  Pelgrimeren is niet alleen verslavend, maar zeker ook aanstekelijk, zo blijkt uit dit boek van Jos van Kersbergen. In 2001 liep hij vanuit zijn woonplaats Gouda naar Santiago de Compostela en vervolgens naar Cabo Finisterre, het einde van de wereld. Daar worden traditiegetrouw de kleren van de pelgrims verbrand om bij wijze van spreken een nieuwe start te maken. Bij thuiskomst bleek hij nog lang niet uitgewandeld te zijn. Vandaar dat hij in 2010 opnieuw zijn wandelschoenen aantrok en zijn reis vervolgde vanuit Santiago de Compostela naar Rome. Met zijn timmermanspotlood tekende hij onderweg allemaal observaties op en illustreerde ze zelf. Verluchtigd en verdiept met gedichten, foto’s, persoonlijke ontboezemingen en alledaagse gebeurtenissen bundelt hij zijn belevenissen in dit aansprekende boek.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's325
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJos van Kersbergen
  Korte levensbeschrijving

  Jos van Kersbergen werd in 1946 geboren in Gouda en werd timmerman-restaurateur.

  Verschijningsdatum2012-09-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-423-0
  EAN nummer
  9789089544230
  Auteur
  Jos van Kersbergen