Mijn leven met jou
Afbeelding van Mijn leven met jou
Afbeelding van Mijn leven met jou

Mijn leven met jou

Troostrijke boodschappen en opzienbarende wijsheden die via de schrijfster geopenbaard worden

€ 19,50  Omschrijving

  "Circa twaalf jaar geleden werd ik in contact gebracht met pendelen en ik kreeg een pendelkaart met alfabet. Al snel kreeg ik antwoorden, korte zinnen, maar het gebeurde wel. Ik vond het geweldig en kreeg veel raad en steun. Ik ben me daar intens mee gaan bezighouden. Ik bevond me in een zeer roerige tijd met gezin en eigen bedrijf en kon met vele zaken terecht bij mijn pendel. Ik was vaak verrast en ook verbaasd dat dit alles mogelijk was. Ik begreep dat het bijzonder was en dat ik te maken had met iets ongrijpbaars en aangezien het mysterieuze mij ontzettend aantrekt, van jongs af aan al, dook ik steeds dieper in deze materie. De combinatie van het aardse bestaan met het Goddelijke ligt soms heel moeilijk.

  Steeds sterker beving mij het gevoel dat er ook iets anders speelde, een of andere kracht die mij onbekend was, het maakte mij wel nieuwsgierig maar ook een beetje bang. Vanaf die tijd ging alles veranderen. Ik ging steeds meer horen en op een avond zat ik in alle rust achter mijn bureau en werd mij gezegd een boek te gaan schrijven. Dit was voor mij ondenkbaar, ik? Schrijven?
  Toen het zover was dat ik weer begon met ontvangen ging het pas echt goed lopen. Ter ondersteuning gebruik ik mijn pendel nog wel. Doorgevingen zijn als een fluistering en wisselen in tempo en dat hangt af van je totale conditie."
  Met deze woorden beschrijft Marie Louise Prickartz hoe dit boek tot stand is gekomen. Het boek staat vol warme, troostrijke boodschappen en bevat opzienbarende wijsheden die via Marie Louise geopenbaard worden. De lezer wordt aangeraakt en meegevoerd naar de wereld van het weten. Het is de tijd om belangrijke dingen te openbaren, zo is haar verteld en dit boek is een belangrijke bron van inzichten, geschreven in duidelijke taal. De inzichten gaan over de tijd waarin we leven. Ze zijn gericht tot de schrijfster, maar via haar eigenlijk tot iedereen, Bijzonder is, dat de zaken die Marie Louise met betrekking tot haar eigen leven geopenbaard zijn, hoe moeilijk en onwaarschijnlijk ook, allemaal zijn uitgekomen.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's258 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMarie Louise Stijnman
  Korte levensbeschrijving

  In 1934 ben ik geboren, dus zes jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Ik had een Limburgse vader en een Duitse moeder. Ik ben enig kind en werd groot in een gezin waar veel kon. Katholiek, maar niet streng, met vrije opvattingen. Bij de nonnen op school voelde ik mij best thuis in het rijke roomse leven.

  Toen ik zestien jaar was, verloor ik mijn vader, een enorme schok. Werd totaal op mezelf teruggeworpen. Mijn moeder wilde niet meer verder en ik stond eenzaam en alleen. Twee jaar daarna ontmoette ik Kan en vijf jaar daarna trouwden wij. Jan was banketbakker en we begonnen een eigen bedrijf.

  In die jaren begonnen reeds de veranderingen in de katholieke kerk. Men nam niet alles meer voor zoete koek aan en vele twijfels rezen ook bij ons. Jan en ik waren het in grove lijnen met elkaar eens en wij werkten hard aan de opbouw van ons bestaan.

  Wij kregen drie kinderen, zoon, dochter, zoon. Wij voelden ons daar heel rijk mee. Na twintig jaar hebben wij noodgedwongen het bedrijf opgeheven en zijn wij verhuisd om een bestaand bedrijf over te nemen. Met kinderen in de puberteit en de opbouw van het nieuwe bedrijf ronduit een roerig bestaan.

  Vijf jaar later begon ik een muziekstudie, daar was ik in mijn jeugd al mee bezig geweest en die heb ik met succes afgerond. Zeer snel kreeg ik pianoleerlingen en trok ik mij deels terug uit de zaak. Les geven was altijd mijn grote wens. Muziek is ook mijn grote liefde en ligt dicht bij de spiritualiteit. Ik kreeg meer ruimte om mijn geestelijk welzijn te ontwikkelen, Ergens had deze ontwikkeling mij altijd aangetrokken en ik kreeg een ander leven.

  Elf jaar geleden werd onze zaak gelukkig verkocht, het was genoeg geweest. Middenstandsbedrijven krijgen het steeds moeilijker.

  Mijn spirituele ontwikkeling ging snel doordat er veel lieve mensen op mijn weg kwamen en in 1993 begon ik met pendelen. We hebben na ons 65e nog lang doorgewerkt, ik geef nog steeds les en Jan heeft ook zijn besognes. Beiden zijn we bezige bijen en hopen nog lang met onze opdracht bezig te zijn.

  Verschijningsdatum2008-01-07

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-028-7
  EAN nummer
  9789089540287
  Auteur
  Marie Louise Stijnman