Niemand weet hoe laat het is
Afbeelding van Niemand weet hoe laat het is
Afbeelding van Niemand weet hoe laat het is

Niemand weet hoe laat het is

Eerlijk, direct en aangrijpend boek over leven en dood van een van de grootste kampioenen die de drafsport ooit heeft gekend, Tjitse Smeding

€ 22,50  Omschrijving

  Tjitse Smeding vecht voor zijn loopbaan op de drafbaan en wint alles. Hij vecht voor zijn leven en overwint ook dan steeds weer. Een dramatisch ongeval tijdens een race maakt een einde aan zijn carrière. Als hij na jaren revalideren zijn comeback maakt, wordt er een terminale vorm van kanker geconstateerd. Bovendien is hij slachtoffer van een ernstig auto-ongeluk. Maar pas op het moment dat Tjitse eindelijk rust lijkt te vinden in zijn hectische bestaan, slaat het noodlot zijn laatste slag.

  Tamara, de liefde van zijn leven, beschrijft op een eerlijke, directe en vooral aangrijpende manier het leven en de dood van een van de grootste kampioenen die de drafsport ooit heeft gekend. Een verhaal over echte liefde. Voor elkaar, voor dochter Dagmar, die hem steevast ‘Daddy Cool’ noemt, en uiteraard voor de paarden. Een waar gebeurd verhaal. Dat je bij de strot grijpt.

  Niemand weet hoe laat het is_Inkijk.pdf

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's374
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurTamara Smeding
  Korte levensbeschrijving

  Tamara Smeding is geboren op 29 mei 1969 te Leiden. Na het VWO werkte ze ruim een jaar bij Tjitse Smeding. Na een periode van werken, puur uit passie voor de paarden, ging ze rechten studeren. De reden dat ze terug kwam op de draversstal van Tjitse was zijn slechte gezondheid. Sinds zijn ongeval op de drafbaan in 1990, heeft hij jaren gerevalideerd. Het bedrijf liep niet zoals het moest maar samen met hem en de werknemers deden ze oude tijden herleven. Sinds 2002 woont ze in Frankrijk.

  Niemand weet hoe laat het is gaat niet zozeer over de drafsport maar vooral over een bijzonder mens achter de successen. Zelfs nadat ze jaren bij Tjitse Smeding was, vroeg ze zich af: wat drijft die man? Waarom is hij extreem, fanatiek, obsessief?

  www.tamara-smeding.com

  Verschijningsdatum2011-03-18

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-923-5
  EAN nummer
  9789089549235
  Auteur
  Tamara Smeding