Onderstroom
Afbeelding van Onderstroom
Afbeelding van Onderstroom

Onderstroom

Aansprekende roman over gevoelig kind dat zijn weg zoekt in een wereld waar volwassenen vaak zichzelf niet eens begrijpen

€ 19,50  Omschrijving

  Wat had hij dan gedacht? Dat alles hetzelfde zou blijven? Zo dom is hij niet. Of dat het niet erg was wat papa gedaan had? Natuurlijk niet. Dat snapt hij ook wel.
  Al weken wacht hij op de ontploffing, dat mama erachter zou komen. Reeds weken piekert hij over hoe dat verder moet. Hij krijgt er de vinger niet achter.


  Jonathan doet zijn best zijn ouders te begrijpen. Maar vaak begrijpen die zichzelf niet eens. En dan moet hij zich aanpassen. Wat hij wel weet is dat ze uit elkaar drijven, hoe sterk hij dat ook probeert te voorkomen. Ze zijn vooral met zichzelf bezig, voor hem is geen plaats.
  Op een dag vertrekt hij, ze bekijken het maar! Hij is dagen onderweg en ontmoet bijzondere mensen, die misschien vreemd zijn maar wel aandacht voor hem hebben. En zo ontdekt hij uiteindelijk wie hij zelf is.

  Onderstroom_Inkijk.pdf

  Formaat 135x200x22 mm
  Aantal pagina's 241
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Johan Bordewijk
  Biografie

  Johan Bordewijk is natuurkundige en schrijver. Hij heeft jaren gewerkt als projectmanager in de IT. Momenteel richt Johan zich naast het doceren van natuurkunde op de literatuur.
  Eerder verscheen van hem onder meer de roman Zielsveel en in 2017 de spannende roman Vals.

  Verschijningsdatum 08-05-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-226-1
  EAN nummer
  9789463652261
  Auteur
  Johan Bordewijk