Onvermijdelijk
Afbeelding van Onvermijdelijk
Afbeelding van Onvermijdelijk

Onvermijdelijk

Don en Jill komen na een zakelijke bespreking in Zwitserland bij een huis dat ze herkennen, al zijn ze er nooit eerder geweest. Het leidt tot enerverende ontwikkelingen en verrassende herbelevingen

€ 22,50  Omschrijving

  Don en Jill werken al jaren als goede collega’s samen voor een internationaal bedrijf. Maar tijdens een reis in Zwitserland verandert dat opeens totaal. Als ze onderweg zijn naar het vliegveld raken ze verdwaald in de kleine straatjes van Genève en komen langs een herenhuis, dat ze allebei herkennen.
  “We zijn eindelijk thuis,” zegt Don tegen Jill.
  Vanaf dat moment komen er meer herbelevingen boven. En het verleden blijkt onuitwisbaar te zijn. Het leidt tot enerverende verwikkelingen.

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 409
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Daan Fousert
  Biografie

  Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven. Met “Onvermijdelijk” heeft hij zijn droom om een roman te schrijven waar gemaakt.
  Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.
  Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller en zijn boeken blijven je boeien tot de laatste pagina.

  Verschijningsdatum 10-12-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-828-3
  EAN nummer
  9789089548283
  Auteur
  Daan Fousert