Op weg naar Verlichting (met meditatie-cd)
Afbeelding van Op weg naar Verlichting (met meditatie-cd)
Afbeelding van Op weg naar Verlichting (met meditatie-cd)
Afbeelding van Op weg naar Verlichting (met meditatie-cd)

Op weg naar Verlichting (met meditatie-cd)

Dit unieke boek over verlichting is bestemd voor ieder mens die heeft gekozen om zijn bewustwording aan te gaan. In dit lezingendrieluik wordt stap voor stap het pad van verlichting verklaard en aangezet, vanuit de visie van het Aquariustijdperk. De zeven fasen van verlichting worden o.a. toegelicht. Inclusief CD met meditaties.

€ 21,50  Omschrijving

  Het pad van verlichting van de mens in een nieuwe tijd

  Werd in het Vissentijdperk de verlichting van de mens van hogerhand uit gegeven als een genade, in het Aquariustijdperk is verlichting toegankelijk voor elk mens en kan hij daar ook heel bewust naartoe werken. Deze nieuwe verlichte mens zal temidden van de realiteit van het leven staan, eraan deelnemen en daarnaast zeer hoge spirituele taken in het leven vervullen.
  Al het leven wordt momenteel stevig in zijn fundamenten geschud. Oude structuren worden afgebroken en nieuwe opgebouwd. Dit geldt ook voor de innerlijke structuur van de mens, want daardoor kan de God in hem worden opengelegd.
  Het boek bestaat uit drie delen. In het deel Zelfrespect wordt belicht welke stappen u moet nemen om volledig goddelijk te worden. Verlichting begint namelijk met respect hebben voor uzelf en het God-zijn in u liefhebben en hoogachten.
  Betekende verlichting vroeger: overgave aan de goddelijke wil, nu betekent het: overgave aan de God in uzelf en erkennen: ik ben God, I Am. In het deel Leren leven in overgave wordt u duidelijk gemaakt hoe u kunt leren leven in overgave aan het God-zijn in u. Alleen van daaruit kunt u namelijk liefde, eenheid, rust en harmonie brengen in uw eigen leven en het leven om u heen.
  In het laatste deel Verlichting worden de zeven fasen van verlichting besproken. De moeilijkheden op deze weg worden onder de loep genomen en wordt het doel van verlichting toegelicht.
  Het boek komt inclusief een meditatie-CD waarmee aspecten die in het boek zijn behandeld, bekrachtigd kunnen worden in onszelf.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Op weg naar verlichting_Inkijk.pdf


  Formaat
  210x150x20 mm
  Aantal pagina's 243
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-7534-348-9
  EAN nummer
  9789075343489
  Auteur
  Sonia Bos