Orde van de Lotus 1 De Levenssteen 1a e-boek
Afbeelding van Orde van de Lotus 1 De Levenssteen 1a e-boek
Afbeelding van Orde van de Lotus 1 De Levenssteen 1a e-boek

Orde van de Lotus 1 De Levenssteen 1a e-boek

Eerste deel van een indrukwekkend epos, doordrongen van oude wijsheid, over de Orde van de Lotus en het bijzondere fenomeen gedachtekracht.

€ 9,50  Omschrijving

  Deel 1 De uiteenrafeling

  De bol was het kloppende hart van hun wereld. Recht erboven hing in het dak het ronde hart van de Lotus, waarin de maan twee maal per jaar op het hoogtepunt verscheen en zijn licht zich met de energie van de bol vermengde om uit te stralen over de wereld. Si-Brandi keek omhoog naar een van de zes kleine ruitvormige raampjes die een halve meter tussen de bladen onder de Lotus waren ingebouwd, om te kunnen zien hoe ver het maanlicht gevorderd was. Bijna tijd.

  Welkom bij de Orde van de Lotus.
  Dit is een episch verhaal over gewone mensen zoals jij en ik. Het speelt zich grotendeels af in een dorp, waar de afgevaardigden van de Orde van de Lotus de grond en gebouwen beheren. De Orde, een landelijke organisatie, streeft naar kennis, verlichting en zelfrealisatie.
  Elk jaar houden onze monniken een ceremonie tijdens de zonnewende van de lente en de herfst. Als de lente ceremonie gaat beginnen, wordt deze door tegenstanders ruw verstoord. Hun instrument, de kristallen bol, wordt vernietigd en veroorzaakt chaos voor iedereen die aanwezig was. Een periode van ontreddering volgt, een periode waarin de mensen aan zichzelf worden onderworpen en gedwongen om te veranderen.
  In deze Spirituele Fantasy zijn geen koningen, veldslagen of tovenaars.

  In dit eerste deel zet Genie Janee het begin van een indrukwekkend epos neer, dat boeit en raakt en diep van oude wijsheid doordrongen is.

  OrdevandeLotus_Inkijk.pdf

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 433
  Levertijd n.v.t.
  Auteur Genie Janee
  Biografie

  De naam Genie Janee is ontstaan uit een combinatie van onzekerheden: Genie is de geest uit de fles. Natuurlijk betekent Genie ook: "de aangeboren gave van grote geesten om iets buitengewoons te scheppen, buitengewone begaafdheid en oorspronkelijkheid van geest, scheppend vernuft" en nog leuker: "genie in iets hebben... er zin, gein in hebben." Zelf vind de schrijfster dat alle drie wel van toepassing zijn, daar iets nieuws scheppen altijd vernuftig is, kortom wat haar betreft geldt voor alle schrijvers. De gekozen naam is dus de eerste dubbelzinnige grap die in het verhaal zit. Janee staat simpelweg voor: zal ik het Ja proberen uit te geven, of zal ik het Nee proberen.

  Verschijningsdatum 21-12-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-604-7
  EAN nummer
  9789463656047
  Auteur
  Genie Janee