Orde van de Lotus De vervreemding 1b - eboek
Afbeelding van Orde van de Lotus De vervreemding 1b - eboek
Afbeelding van Orde van de Lotus De vervreemding 1b - eboek

Orde van de Lotus De vervreemding 1b - eboek

Tweede deel van een indrukwekkend epos, doordrongen van oude wijsheid, over de Orde van de Lotus en het bijzondere fenomeen gedachtekracht

€ 9,50  Omschrijving

  De vervreemding

  Het tweede boek van de Orde van de Lotus begint waar het vorige boek eindigde, met de verdwijning van Linde.
  Beas komt tijdens zijn onderzoek in een hachelijke situatie terecht, waardoor zijn collega een poging moet doen om hem en een vluchtelinge te beschermen. Tegelijkertijd hebben Elane en Linde, rivalen van elkaar, de nodige beproevingen te doorstaan. Linde's dochter Marinde wordt geconfronteerd met wegvallende zekerheden; haar leven komt op de kop te staan.
  Het onderzoek naar het mysterieuze wezen en de dood van de molenaar gaat verder.
  De monniken ontdekken meer en meer over mysteriën in hun verleden en over vergeten vaardigheden. Monnik Ma-Nander ontwaakt: hij is de verbinding tussen de thuisblijvers en degenen die op reis zijn om taken voor de Orde te vervullen. Hij wordt de schakel tussen het zichtbare alledaagse en het onzichtbare spirituele en geacht het onmogelijke voor elkaar te krijgen.

  ebook_orde_van_de_lotus_deel_1b_ink.epub

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 414
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Genie Janee
  Biografie

  De naam Genie Janee is ontstaan uit een combinatie van onzekerheden: Genie is de geest uit de fles. Natuurlijk betekent Genie ook: "de aangeboren gave van grote geesten om iets buitengewoons te scheppen, buitengewone begaafdheid en oorspronkelijkheid van geest, scheppend vernuft" en nog leuker: "genie in iets hebben... er zin, gein in hebben." Zelf vind de schrijfster dat alle drie wel van toepassing zijn, daar iets nieuws scheppen altijd vernuftig is, kortom wat haar betreft geldt voor alle schrijvers. De gekozen naam is dus de eerste dubbelzinnige grap die in het verhaal zit. Janee staat simpelweg voor: zal ik het Ja proberen uit te geven, of zal ik het Nee proberen.

  Verschijningsdatum 13-06-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-645-0
  EAN nummer
  9789463656450
  Auteur
  Genie Janee