Over dertien chakra’s gesproken
Afbeelding van Over dertien chakra’s gesproken
Afbeelding van Over dertien chakra’s gesproken
Afbeelding van Over dertien chakra’s gesproken

Over dertien chakra’s gesproken

Dit is een uniek boek over de dertien chakra’s. Dit boek introduceert de dertienvoudige chakraleer voor het Aquariustijdperk van de auteur die hier als eerste over is gaan spreken en schrijven. Het boek beschrijft hoe het uitbreiden van ons chakrasysteem en daarmee onze scheppende en genezende vermogens van ongekend belang is voor ons, voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het bevat totaal nieuwe inspiratie, die in geen enkel boek over de chakra's te vinden is.

€ 16,50  Omschrijving

  De chakra’s van de kosmische mens

  De huidige literatuur gaat uit van de vissentijdperkmens met een zevenvoudig bewustzijn en zeven chakra’s. Met het inzetten van het Aquariustijdperk heeft zich echter een grote bewustzijnsmutatie voltrokken: in het menselijk bewustzijn is het goddelijk bewustzijn ontsloten. De Aquariusmens, ook wel de kosmische mens, die daardoor ontstond, heeft een dertienvoudig goddelijk bewustzijn en kent dertien chakra’s. De mens heeft er nu zes bewustzijnsgebieden bijgekregen en er zijn zes nieuwe chakra’s in hem geopend.
  Zo is de kosmische mens ontstaan, die met zijn scheppende vermogens de universele taken die hij in het Aquariustijdperk mag verrichten, kan gaan vormgeven. In dat proces spelen zijn chakra’s een cruciale rol. De dertien scheppende krachten die via de chakra’s in de mens tot leven worden gebracht, kunnen door hem benut worden om de restschuld van zijn karma mee te transformeren, zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid mee te verbeteren en zijn bewustzijn tot goddelijke hoogte te ontplooien.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Over dertien chakra's gesproken_Inkijk.pdf


  Formaat
  210x150x9 mm
  Aantal pagina's 95
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-16-8
  EAN nummer
  9789075343168
  Auteur
  Sonia Bos