Pelgrimstocht op de bank e-boek
Afbeelding van Pelgrimstocht op de bank e-boek
Afbeelding van Pelgrimstocht op de bank e-boek

Pelgrimstocht op de bank e-boek

Een eerlijk, rauw verhaal met humor over de menselijkheid van de mens én de hulpverlener

€ 8,95  Omschrijving

  Ben ik gek, of gewoon een mens?

  Het is de vraag die een grote rol speelt in het leven van de 25-jarige Evelien. Geboren in Drenthe, uitgevlogen naar Den Haag en, op zoek naar avontuur, in Australië beland. Genietend van de ruimte en de vrijheid, op de hielen gezeten door onrust en bindingsangst. Als ze uiteindelijk zelfs in Australië voelt dat daar niet genoeg ruimte voor haar is, komt ze terug naar Nederland.

  Thuis wacht Tess, haar liefde waar ze toch niet helemaal voor kan gaan. Ze gaat op Texel wonen, ver weg van familie, vrienden en het gebaande pad. Vanuit dit veilige fort gaat Evelien op pelgrimstocht langs coach, psycholoog, psychiater, mindfulness en medicatie.

  Dit boek is voor iedereen die zich weleens gek, zwak of eenzaam heeft gevoeld tijdens een burn-out, depressie of angststoornis, of gewoon tijdens het leven van alledag. Pelgrimstocht op de bank is een eerlijk, rauw verhaal met humor over de menselijkheid van de mens én de hulpverlener. Over de geborgenheid en uitdaging van familiebanden. En over liefde, natuurlijk.

  ebook_pelgrimstocht_op_de_bank_ink.epub

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 219
  Levertijd nvt
  Auteur Henrike Brunsting
  Biografie

  Henrike Brunsting (1986) is schrijver, spreker en bedrijfskundige. Dit boek is gebaseerd op haar verhaal, vrij geschreven in romanvorm.

  Verschijningsdatum 20-07-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-352-7
  EAN nummer
  9789463653527
  Auteur
  Henrike Brunsting