Rechteloos
Afbeelding van Rechteloos
Afbeelding van Rechteloos

Rechteloos

Meesterlijke misdaadroman. Boeiend vervolg op Eigen recht, in vlotte en humoristische stijl.

€ 26,50  Omschrijving

  Ylenia zit in een gesloten inrichting en is niet te hanteren. Totdat Simon zich met haar gaat bemoeien. Deze psycholoog met zijn ongebruikelijke methoden weet de harde schil die ze om zich heen heeft gebouwd te doorbreken. Zo is ze weer klaar voor de wereld, voor haar die van de misdaad. Samen met een nieuw team, de al wat oudere oud-politieman Gilles, de nog heel jonge en naïeve Thibaut, haar oude bekende en geliefde François en Rosa, een bikkelharde dame met een gevoelstemperatuur van -180, gaat ze opnieuw het bendeleven in. Intussen proberen Milou met haar kinderen en Brigitte, die beiden een geliefde verloren hebben, hun leven weer op te bouwen.

  In de voor hen kenmerkende vlotte en humoristische stijl zet het schrijversduo Jan en Rachel van der Lee met dit tweede deel over de bende van François en Ylenia opnieuw een meesterlijke misdaadroman neer. De karakters zijn levensecht, de dialogen soepel en het verhaal is boeiend en verrassend.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's423
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJara Lee
  Korte levensbeschrijving

  Jara Lee is pseudoniem voor het echtpaar Jan en Rachel van der Lee. Ze hebben elkaar leren kennen door te chatten. Eerst via een website voor alleenstaande ouders, maar later zette zich dat voort via ICQ. Inmiddels zijn zij tien jaar getrouwd. Gezamenlijk hebben zij vier kinderen, waarvan er nog één thuis woont. Jan had een baan als wetenschapper voor een groot bedrijf. Rachel is haar hele leven al met schrijven bezig. Onder het pseudoniem Rachel Naomi schreef zij drie boeken.

  Het samen schrijven is de grootste uitdaging, die het echtpaar aangegaan is. Het is voor hen een genot om ingewikkelde wendingen voor een verhaal te verzinnen en dit samen uit te werken tot een geheel.

  Verschijningsdatum2013-06-11

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-542-8
  EAN nummer
  9789089545428
  Auteur
  Jara Lee