Schaduw van de nieuwe maan
Afbeelding van Schaduw van de nieuwe maan
Afbeelding van Schaduw van de nieuwe maan

Schaduw van de nieuwe maan

Ingenieus opgezette fantasyroman over moed en liefde, onmogelijke offers, verraad en pijn, maar boven alles van hoop en vergeving

€ 29,95  Omschrijving

  ‘Ik vervloek je, met schaduwen en nacht. Met tanden en ketenen, met dood en ijs. Schaduwen zal je zien, en een schaduw zal je worden. Dat is de prijs voor het tarten van de Hoedster!’

  Dit is het verhaal van Bojan, de jongste zoon die in een poging om zijn stervende ouders te bewijzen dat hij de troon waardig is de amulet van de Hoedster breekt. Zo roept hij de woede van de Hoedster op, die hem een gruwelijke vloek oplegt. Elke nacht opnieuw strijdt hij tegen haar schaduwen, terwijl hij overdag een wankel politiek evenwicht moet bewaren.

  Dit is het verhaal van Suniyah, een dienstmeisje dat haar ware afkomst moet verbergen om aan vervolging te ontsnappen. Wanneer ze de gruwelijke waarheid ontdekt over haar familie komt alles waarin ze geloofde op de helling te staan.

  Dit is het verhaal van Ban, de schimmenjager die zijn diensten aanbiedt om Jaromir te bevrijden van de nachters. Zijn eigen demonen zijn echter veel duisterder dan degenen die het land teisteren. Hij moet ze het hoofd bieden en beslissen waar zijn trouw ligt, of iedereen die hij liefheeft is voorgoed verloren.

  Dit is een verhaal van moed en liefde, van onmogelijke offers, verraad en pijn.
  Maar boven alles is dit een verhaal van hoop en vergeving.

  Formaat 145x210x40 mm
  Aantal pagina's 744
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Lynn Van Puyenbroeck
  Biografie

  Lynn Van Puyenbroeck (1989) is geboren in Deurne. Als kind woonde ze in Brasschaat en na haar lerarenopleiding verhuisde ze naar Hoboken. Ze werkt als leerkracht in het eerste leerjaar, iets wat ze met hart en ziel doet. Als ze niet bezig is voor haar klas leest ze alle boeken die ze te pakken krijgt. Het liefste leest ze fantasy en historische romans.
  Ze is dol op dieren. Ze heeft drie katten waarover ze uren kan praten. In haar verhalen sijpelt daar ook weleens iets van door.

  Verschijningsdatum 28-09-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-890-0
  EAN nummer
  9789089548900
  Auteur
  Lynn van Puyenbroeck