Slapen op beton - eboek
Afbeelding van Slapen op beton - eboek
Afbeelding van Slapen op beton - eboek

Slapen op beton - eboek

Een aangrijpend verhaal over moderne slavernij, gebaseerd op een waar verhaal

€ 7,50  Omschrijving

  Stijn Avondrood is een enthousiaste en leergierige jongen die van zijn ouders voortdurend te horen krijgt dat hij nergens voor deugt. Om te bewijzen dat hij wel wat kan, werkt hij vanaf zijn zevende keihard voor de verspreidingsdienst van zijn moeder. Als ze hem ook na jaren trouwe dienst als voetveeg blijft behandelen, gaat hij op een binnenvaartschip werken.
  Vanwege een allesoverheersende economische malaise wordt hij anderhalf jaar later ontslagen. Ontredderd en zonder een cent op zak klopt hij aan bij mensen die in de Betuwe kranten verspreiden. Die keuze verandert zijn leven voorgoed.

  Slapen op beton is een op ware gebeurtenissen gebaseerd verhaal over vernedering, uitbuiting en mishandeling door vrouwen. Dit aangrijpende verhaal speelt zich af aan het einde van de vorige eeuw.

  Slapenopbeton_Inkijk.pdf

  Formaat eboek
  Aantal pagina's 380
  Levertijd n.v.t.
  Auteur Caroline Nelissen
  Biografie

  Caroline Nelissen (1954) groeit op in Hilversum. Nadat ze met haar versie van Rood Kapje een landelijke schrijfwedstrijd wint, laat ze haar schrijfpen niet meer los. Na de HBS en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam werkt ze twee jaar als gymjuf in Israël. Eenmaal terug in Nederland solliciteert ze, bevangen door het reisvirus, naar een baan bij de KLM.
  Daarvan neemt ze in 2014 afscheid met het boek: Kijk daar loopt een stewardess. In haar eerste boek D@ten dat in 2012 is verschenen, vertelt Caroline openhartig over haar ervaringen tijdens het daten via internet.
  Het waargebeurde verhaal Slapen op beton is haar eerste biografie. Hierin vertelt een jongen hoe hij door de vrouwen die hij vertrouwde werd gekleineerd, mishandeld en gebruikt.

  Verschijningsdatum 27-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-551-4
  EAN nummer
  9789463655514
  Auteur
  Caroline Nelissen