Spirit en spruitjes
Afbeelding van Spirit en spruitjes
Afbeelding van Spirit en spruitjes

Spirit en spruitjes

Een kleurrijke interpretatie van ervaring, kennis, wetenschap en wijsheid die aanzet geeft tot meer levenslust

€ 22,50  Omschrijving

  Graag neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en ontwikkeling. Ik daag je uit te onderzoeken naar wat het leven nog meer voor jou in petto heeft. De vraag is uiteindelijk: leef jij het leven of leeft het leven jou? Kijk vol verwondering in de spiegel die dit boek je voorhoudt en vergeet vooral niet met een glimlach te kijken naar wat je ziet.
  Uiteindelijk is het humor die ons hart laat huppelen.

  Dit schrijft Albert Aukes in het voorwoord van Spirit en Spruitjes. Met dit boek daagt hij je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken en om voortdurend van perspectief te veranderen. Het is een uitnodiging om buiten de gebaande paden te gaan experimenteren, om naar de vergeten delen van jezelf en je leven te kijken zodat jouw levenslust weer voluit kan stromen. Het leven geeft zijn eigen onnavolgbare antwoorden en de uitdaging is deze antwoorden te leren verstaan en te accepteren.
  Albert prikkelt en confronteert je om dit voluit aan te gaan zodat iedere dag een intense en bewuste beleving kan zijn.

  Spirit en Spruitjes is een kleurrijke interpretatie van ervaring, kennis, wetenschap en wijsheid. Je wordt langzaam maar zeker meegezogen in de verhalen en krijgt ongemerkt een prettige spiegel voorgeschoteld. Het is bruisend en stimulerend geschreven en zal zeker aanzet geven tot meer levenslust.

  Formaat150x230
  Aantal pagina's305
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurAlbert Aukes
  Korte levensbeschrijving

  Albert Aukes is een gedreven en eigenzinnig mens.
  Hij is geboren in 1958 in Woudsend. Op de kleuterschool had hij het geluk dat zijn juf hem regelmatig zei dat hij een bijzondere jongen was door alle verhalen die hij toen al wist te vertellen.
  Op de lagere school dachten ze daar duidelijk anders over en probeerden hem te laten geloven dat hij slechts een boerenzoon was en zich vooral niks moest verbeelden. Hij kon duidelijk zijn ei niet kwijt op de lagere en middelbare school. Hij besloot om hier iets aan te doen door in het onderwijs te gaan.
  Na een lastige en weerbarstige start wist hij de school van zijn dromen te realiseren. Een school waar plezier, zelfontplooiing, innovatie en prestatie voorop stonden.
  In 2000 sluit Albert zich aan bij een trainingsbureau met het idee zijn ervaringen te delen met een breder publiek. Hij slaagt daar na korte tijd in en richt in 2002 zijn eigen bureau Transpirit op.
  Albert wil met zijn bureau mensen in beweging brengen en ze laten ontdekken hoe ze het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.
  Hij werkt graag op de grens en is dol op humor en provocatie met een knipoog.

  Verschijningsdatum2013-05-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-528-2
  EAN nummer
  9789089545282
  Auteur
  Albert Aukes