Van de zonnehandel
Afbeelding van Van de zonnehandel
Afbeelding van Van de zonnehandel

Van de zonnehandel

Een prachtige, spannende, ingenieus geconstrueerde roman over verwachtingen, verleidingen en verrassingen

€ 22,50  Omschrijving

  Brant volgt een studie als archeoloog. Zeer naar tevredenheid van zijn vader, die zelf ook graag opgravingen had willen doen, vooral naar de wortels van de beschaving, aan de oevers van de Eufraat en de Tigris. Maar vlak na de oorlog was daar geen geld voor en hij werd opticien. Samen met zijn geliefde Lucia komt Brant in contact met vader en zoon Vermooy, een filantropisch duo, dat gedreven onderzoekers zoekt. Het geeft hen de kans om opgravingen in Peru te doen en het tempelcomplex Machu Picchu in de Andes te bezoeken. Daarmee wordt een droom van Brant werkelijkheid.

  David, de broer van Brant, die altijd in zijn schaduw stond, moet het voortaan zonder hem doen en hun ouders wachten met spanning op verhalen over de Peruaanse avonturen. Maar wat volgt is een reeks verontrustende en ontluisterende berichten, die het hele perspectief van David en zijn ouders totaal veranderen.

  Een prachtige, spannende, ingenieus geconstrueerde roman over verwachtingen, verleidingen en verrassingen.

  Vandezonnehandel_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 335
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Thomas Jiskoot
  Biografie

  Thomas Jiskoot (1959, Haarlem) studeerde Engels aan de Universiteit van Amsterdam en werkt als redacteur en vertaler. In 2020 verscheen zijn eerste roman, Overplaatsing.

  Verschijningsdatum 14-05-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-513-2
  EAN nummer
  9789463655132
  Auteur
  Thomas Jiskoot