Verdwaald verdriet
Afbeelding van Verdwaald verdriet
Afbeelding van Verdwaald verdriet

Verdwaald verdriet

Opmerkelijk verhaal over diepe rouw en transformatie met behulp van psychedelica

€ 18,50  Omschrijving

  De magie van psychedelica

  Marten en Cecile wonen met hun twee kinderen Philippe en Flore in België, waar Marten werkt als orthopedisch chirurg. Ze verheugen zich op de geboorte van een nieuw kindje, Marius. Als Marius negen maanden is, blijkt hij een kwaadaardige tumor in zijn nier te hebben. Hij overlijdt een half jaar later. De geboorte van hun mooie dochter Myriam brengt de blijdschap terug. Ze zal toch niet dezelfde ziekte krijgen als Marius? Het noodlot slaat echter nogmaals toe. Myriam wordt niet ouder dan zes weken. Het gezin verhuist naar Noorwegen om meer van elkaar en de natuur te kunnen genieten. Marten en Cecile moeten veel moeite doen om elkaar te blijven vinden. Ondertussen moet er Noors geleerd worden en draait de wereld door. Er ontstaat een kloof van verdriet en wanhoop.

  Marten voelt zich leeg en onverbonden. Wat zijn de mogelijkheden om dit ooit te kunnen accepteren? Hij hoopt dat een bewustzijnstransformatie hem kan verlossen uit deze impasse. Dat brengt hem uiteindelijk bij psychedelica. Het werkt beter dan hij had kunnen dromen. Zouden deze middelen sommige patiënten in het ziekenhuis ook kunnen helpen? Later past hij het gebruik van psychedelica, zorgvuldig, in goed overleg met de patiënten en onder strikte begeleiding, ook op patiënten toe. Het levert verbluffende resultaten op.

  Verdwaaldverdriet_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 166
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marten van Olst
  Biografie

  Marten van Olst werkt als orthopedisch chirurg in het buitenland. Hij is getrouwd en heeft kinderen. Eerder verscheen De Dienstpieper en Hoe Muis en mol pappa en mamma werden van een T-Rex onder zijn naam.

  Verschijningsdatum 26-02-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-620-7
  EAN nummer
  9789463656207
  Auteur
  Marten van Olst