Verlicht je leven
Afbeelding van Verlicht je leven
Afbeelding van Verlicht je leven

Verlicht je leven

Concrete feiten en inzichten over de maatschappij en de toekomst van de wereld in ontvangen berichten

€ 19,50  Omschrijving

  Verander je beleving van het leven en krijg een permanent geluksgevoel. Eigenliefde is punt een. Rust punt twee. Je krachten leren kennen en je ziel ontmoeten punt drie. Nummer vier is weer met de Alkracht in contact komen via je intuïtie en je ziel. Weet dat je hier allemaal bewust bent, lieve mensen. Jullie met zijn zeven miljard hebben hier allemaal bewust voor gekozen. Broeders en zusters.

  In Verlicht je Leven spreekt God rechtstreeks tot jou. Hij geeft concrete feiten en inzichten over de maatschappij en de toekomst van de wereld. Je krijgt informatie die je helpt terug te keren naar je essentie. Geen gevoel meer van onmacht. De oefeningen in dit boek laten zien dat je vanuit je stoel je leven en de wereld kunt veranderen. Wat je hiervoor nodig hebt, is eigenliefde, rust, contact met je ziel, en het besef dat je een onlosmakelijk deel bent van de hoogste macht in de kosmos.
  Dit alles wordt in dit boek helder en liefdevol uitgelegd, ook door middel van korte oefeningen.

  Dorien Hoogerheide over haar tweede boek: “Ik kreeg de laatste tijd een gevoel van onmacht en wanhoop over de toestand van de wereld. Verlicht je Leven heeft mij hieruit gehaald door een groter perspectief te geven en te laten zien dat jij als individu werkelijk iets goeds kunt doen.”

  Met haar eerste boek Liefde voor jezelf, heeft Dorien Hoogerheide heel wat mensen bereikt en geholpen. Ook dit nieuwe boek biedt liefde, licht en troost.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's228
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurDorien Hoogerheide
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2014-05-24

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-639-5
  EAN nummer
  9789089546395
  Auteur
  Dorien Hoogerheide