Waarachtig Leven
Afbeelding van Waarachtig Leven
Afbeelding van Waarachtig Leven

Waarachtig Leven

Hoopvolle teksten vanuit het grote wetende veld gericht op een werkelijk betere wereld

€ 17,50  Omschrijving

  Vrijgegeven teksten voor de mens van Nú

  Jules van der Veldt ontvangt al vele jaren teksten vanuit het grote wetende veld. Deze ontvangen inspiraties zet hij op het wereldwijde web, waar ze door vele duizenden mensen worden gelezen. Ze geven inzicht in onze menselijke (leer) processen en de wijze waarop we ermee kunnen omgaan.

  De teksten die in dit boek zijn gebundeld, vormen samen een eenheid, een soort universele waarheid voor deze tijd. Bijzonder, maar ook confronterend voor de wijze waarop we ook vandaag nog met elkaar omgaan. Hoopvol ook, want we leven blijkbaar in een groot wereldwijd veranderingsproces gericht op een werkelijk betere wereld.

  Dit geschrift overstijgt allerlei religieuze stellingen en dogma’s, maar is er ook gelijk aan, daar waar binnen de mensheid en haar geloofsovertuigingen, zuiverheid en onderlinge gelijkheid de uitgangspunten zijn. Waar medemenselijkheid en wederzijds begrip wordt voorgestaan en het eigenbelang dienstbaar is aan het algeheel welzijn. Een geschrift dat de wereld mooier kan maken wanneer we ook zélf een eigen bijdrage willen en durven leveren, anders dan voorheen.

  Lees het en het zal uzelf en uw beeld van de wereld hoopvol stemmen.


  Formaat 145x210x10 mm
  Aantal pagina's 95
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jules van der Veldt
  Biografie

  Jules van der Veldt beschikt sinds 1996 over het zogenaamde automatisch schrift, wat hem in staat stelt inspiraties vanuit de ongeziene wereld te ontvangen. Vanaf 2004 treedt hij hiermee naar buiten. De inspiraties zijn vooral bedoeld ter ondersteuning van de menselijke ontwikkeling. Op zijn website www.gradalis.nl worden wekelijks inspiraties vrijgeven. Samen met zijn levensgezel Marieke de Vrij (spiritueel maatschappelijk raadsvrouw) geven zij in hun centrum vele rainingen, lezingen en verdiepingsbijeenkomsten van individuele en maatschappelijke betekenisgeving. Zie www.devrijemare.nl

  Verschijningsdatum 26-09-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-809-2
  EAN nummer
  9789089548092
  Auteur
  Jules van der Veldt