Wilskracht en Engelengeduld
Afbeelding van Wilskracht en Engelengeduld
Afbeelding van Wilskracht en Engelengeduld

Wilskracht en Engelengeduld

Een bijzonder en indrukwekkend verhaal over de overwinning van ernstige jeugdtrauma’s

€ 22,50  Omschrijving

  In Wilskracht en Engelengeduld beschrijft Yvonne hoe ze de trauma’s uit haar jeugd overwon. Ze groeide op in een wereld van emotionele chantage, manipulatie, over-loyaliteit, seksueel misbruik, incest, fysieke mishandeling, zwangerschappen, drank- en medicijnverslavingen van ouders, zelfmoordpogingen van ouders, dogma’s en knellende geloofsovertuigingen. Al vroeg leerde ze om alle negatieve ervaringen in een onzichtbare bunker te parkeren en deze hermetisch af te sluiten.

  Rond haar twintigste maakt ze een nieuwe start met haar vriend. Ze trouwen en samen krijgen ze twee zoons. Wanneer haar beide ouders, de hoofdagressors, komen te overlijden, begint haar innerlijke emotiebom te tikken. Ze komt voor een keuze te staan: een einde maken aan haar aardse leven óf de bunker openen en onder ogen zien wat zij al die tijd verstopt heeft.

  Tijdens haar verwerkingsperiode leert Yvonne hoe ze emoties kan helen op spiritueel niveau. Vanaf nu bekijkt ze haar leven vanuit een ander perspectief. Door te herkennen, te erkennen, te accepteren én te vergeven is zij in staat om emoties te helen en negatief om te keren naar positief. Een nieuwe wending die persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, liefde en vertrouwen vele mogelijkheden biedt. Zij heeft een eigen praktijk opgezet om als ervaringsdeskundig coach en als engelentherapeut anderen te helpen, te ondersteunen en te begeleiden. Een bewust gekozen naam aangezien Yvonne veel heeft overwonnen en geheeld: Praktijk de Overwinning.

  Een openhartig, indrukwekkend en inspirerend verhaal.

  Wilskracht en Engelengeduld_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x22 mm
  Aantal pagina's 329
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Yvonne Langendoen
  Biografie

  Yvonne Langendoen (1961) is geboren en opgegroeid in Den Haag. Zij wist zich na twintig jaar te bevrijden uit de onzichtbare kooi van chantage en manipulatie. Met behulp van haar man kon zij zich losmaken van haar ouderlijke, disfunctionele gezinssysteem. Zij verhuisde naar Rotterdam en de wereld lag aan haar voeten. Zij trouwden en samen kregen zij twee prachtige zoons. Op haar negenendertigste besloot zij om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Zij ging studeren aan de Hogeschool, Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ook volgde zij spirituele workshops, certificeerde zich en besloot haar eigen praktijk op te zetten. Praktijk de Overwinning. Tegelijkertijd werkte zij op een kinderafdeling in een revalidatiecentrum totdat zij besloot om haar boek Wilskracht en Engelengeduld te schrijven. Yvonne heeft geleerd haar innerlijke leiding te volgen die wordt ondersteund door het Universum.

  Verschijningsdatum 20-04-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-051-9
  EAN nummer
  9789463650519
  Auteur
  Yvonne Langendoen